Treningskamp mot KFUM-Oslo

Årets siste kamp, blir en treningskamp mot KFUM-Oslo. Kampen spilles søndag den 17. desember på Elverum Stadion kl. 13.00. De ønsker å avslutte årets sesong på denne måten og det er jo hyggelig for oss. Lag uttak kommer senere. Så her er det bare å planlegge , husvask , julebakst og fotball kamp.

Utsatt kamp mot Ottestad G13

Kampen som var satt opp lørdag den 16. september blir utsatt, Dette fordi det er soneturnering denne lørdagen. Ny dato er lørdag den 30 .september kl. 12.30 på HIAS bana.

Kampendring Elverum G13-1 - Vang G13

Vang G13 har måtte trekke sitt lag. Så da blir det ikke noen kamp onsdag den 13. september.

Kampendring Elverum G13-1 - Grue 2005

Denne kampen er flyttet til onsdag 6. september kl. 19.00 Elverum Folkehøgskole.

Kampoppsettet for høsten 2017

Da er kampoppsettet kommet for høstsesongen. Så får vi håpe på at det ikke blir så mye forandringer nå. Se vedlegg for oppsettet.

Oppdatert kampoppsett våren 2017

En serie kamp er spilt , 8-1 seier over Lena/Kapp. Det har vært en del flyttinger av kamper så det kommer til å bli et tett program fremover. Vedlagt ligger en oppdatert liste på kampoppsette for våren.

Laguttak våren 2017

Følgende spillere er tatt ut til G13-1 : Fredrik , Oliver , Peder , Amund , Daniel , Eirik S. , Eirik W.B. og Ismael Disse 8 er kjerne spillere og skal være fast i 1. laget nå på våren. Sigurd , Simen S. , Alexander . Vetle og Lars skal være med å rullere til kamper på lag 2. Rullering opp på trening er Simen N. , reserve er Benjamin og Christoffer.

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift