Erna tar utfordringen, pil og bue i Giske

Vigra IL Bueskyttere hadde et hyggelig møte med Statsministeren i dag. Erna Solberg snakket om frivillig arbeid og viktigheten for å lage arenaer for barn og unge.

Vi gratulerer våre skyttere med flott innsats

Vigra IL Bueskyttere ble 2. beste klubb sammenlagt med 3 individuelle gull medaljer, en individuell sølv medalje og en individuell bronse medalje.

Gull, sølv og bronse under NM i Bueskyting

Vigra IL Bueskyttere kunne reise hjem med edelt metall i bagasjen etter en travel helg hos Lillestrøm og Omegn Bueskyttere som i år var vertskap for innendørs NM i Bueskyting.

3 Regionsmestere

Vi gratulerer følgende skyttere som Regionsmestere: Isak Husevåg Synnes i klassen Recurve Rekrutt, Sander Roth i klassen Recurve Herrer og Lidia Kouzginova med 1 plass i LB1 Damer.

Stevne i Vigrahallen 11.februar

Vigra IL Bueskyttere arrangerer nytt stevne i Vigrahallen 11. februar fra klokken 10.30, og denne gangen får vi besøk av 6 klubber og over 50 skyttere stiller til start.

Er det en bueskytter i deg?

Søndag 22.januar fra kl. 16.00 er det åpent for alle de som vil prøve bueskyting i Vigrahallen. Vi håper at mange tar turen innom og prøver litt.

Nyttårs stevne

Buegruppa arrangerer stevne lørdag 14.januar fra kl. 10.30 til ca. kl. 17.00. Vi håper mange tar turen innom for å se på og for å støtte våre flinke skyttere :)

Vigra IL Bueskyttere med norsk rekord

Vi har nå fått tildelt diplomer for norsk rekord i klassen recurve gutter rekrutt, som guttene tok under lagskytingen på NM Skive i Sandefjord.

To gull og en sølv til Vigra IL Bueskyttere

Vigra IL Bueskyttere tok med seg to gull hjem i baggen, da de reiste fra NM i skive i Sandefjord nå i helgen. I tillegg til dette, så ble det fine plasseringer i individuell skytning. Johanne fikk i tillegg med seg en sølvmedalje i individuell skytning i klassen kadett jenter og Isak fikk en fin bronse.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products