Skien - Hasle Løren 21.2.16

Søndag kjente gutta de to kampene fra gårsdagen godt i beina. De spilte ikke sitt aller beste og møtte også et teknisk og kjapt lag.

Skien - Frisk Asker 28.2.16

Årets siste hjemmekamp og kanskje den farligste motstanderen....

Ringerike - Skien og Jar - Skien 20.2.16

I et ordentlig grisevær la Skiens U11spillere og deres utskremte foreldre ut på landeveien. Det var nullføre, sludd og dårlig brøytet, full stopp på E6 og naboer på sommerdekk i veien. Noen få minutter forsinket sto gutta likevel klare på isen.

Skien - Jar 7.2.16

Skien ishall ligger mørklagt og stille. En enslig stemme høres plutselig. "Go! " roper Timo. Lyskjeglen fra en spotlight virrer over isen før den finner sitt mål. I det den første spilleren entrer isen, dundrer rockemusikken fra hoyttalerne. En etter en sklir gutta inn på manesjen til stormende jubel fra publikum. Først Skiens 12 mørkeblå gauper med keeper´n i spiss, så snaue to rekker med hvite fra Jar. Bruset fra tilskuerne stiger i takt med spenningen. Endelig er det kamp igjen.

Ut i det blå

For å gjøre lagånden enda bedre, dro gutta på U11 fredag ettermiddag på tur ut i det blå. De ble delt i lag og gjennomførte en rekke øvelser. Det ble også tid for mat og kos. Bildet viser en glad gjeng med 8, 9 og 10-åringer (og en som ble 11 dagen etter) som ikke er redd for å ta imot nye utfordringer.

Tønsberg - Skien U11 0-10

Lørdag møtte Skiens U11-lag Tønsberg på bortebane. Det hele endte med 10-målsseier for guttene våre.

U11 feirer seieren - igjen!

Årets U11-lag er en gjeng som ofte kan vise sin tradisjonelle feiring

Nye hjemmesider

Nå er klubbens nye hjemmesider på plass. Her kommer info om U11.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift