Marienlyst Cup 2017

Søndag 12. november tar vi turen over ælva til bandyens hellige gral, Marienlyst for å forsvare solsidens ære.

Dommerkurs 7`er bandy

Alle 05 gutta (som har sagt de skal spille) er nå påmeldt til et dommerkurs i 7`er bandy (en kveld) slik at de kan dømme yngre årsklasser (G2007, G2008, G2009 og G2010, J07-09) i årets sesong. Lønnen for dette har vært 150,- pr kamp/ 200,- for minirunde de siste sesongene og vi vil prøve å samle flere kamper på samme dag slik at man kan ta flere på "rappen". Datoen for kurset får jeg snart Det er ikke krav om dere må dømme kamper, men alle må delta på kurset. Jeg skal selv delta og dersom det er flere voksne som har lyst, gi beskjed

Lyst på is?

Kongsberghallen har åpen ishall (gratis) på lørdager. Vi organiserer ikke noen felles utflukt foreløpig, men har man lyst til å ta en tur er det fint om man poster et innlegg her først så flere kan henge seg på. Se kalenderen til Kongsberghallen her: http://kongsberghallen.no/webkalender/ishall/

Bandysesongen 2017-2018 nærmer seg

Temperaturen faller, bandysesongen 2017-2018 nærmer seg og klubben er i gang med planleggingen av årets sesong. Vi har meldt på 1. lag i seriespill og satser i tillegg på 3-4 cuper iløpet av vinteren hvor den siste av disse er sammen med Skiold i Stabæk Cup, da som Drammen Bandy.

Sola skinner, DBK vinner...

Tøffe oppgjør i vårsola på "Plassen" markerer som vanlig slutten på bandysesongen for våre gutter, så også i år hvor Hauger, Ullevål og Røa var klare til å gå "head to head" mot guttakrutt fra Drammen. 3 tøffe motstandere hvor vi måtte spille opp mot vårt beste for å kunne reise hjem til Buskeruds perle med heder og ære i bagasjen.

Ullern Cup - der alle liker is

Takk for nok en fin bandyhelg med gutta. Resultatene ble dessverre ikke helt slik vi hadde ønsket, men gutta sto fram og kjempet som løver og vi var på høyden spillemessig i 3 av kampene. Vi får derfor nøye oss med det trofeet vi allerede har sikret oss i noen uker til før Stabæk Cup står for døren 11. mars.

Reisebrev fra Vassenga

5+ grader og strålende solskinn var rammen da 8 av Ørens utvalgte la turen oppover ælva til der sola aldri skinner for årets første cup-eventyr. Temperaturen falt drastisk da vi krysset brua til 3050 og nærmet seg arktisk kulde med storm i kastene da vi satte fra oss bilen på tundraen. Isingen starter i tærne, brer seg gjennom marg og bein før den ender i tennene. Jepp, her var det absolutt ingen tvil, vi var fremme på Vassenga.

Kampoppsett 2016/2017

Snarøya Cup 2016

I stummende mørke og sildrende regn, tidlig søndag morgen satte DBKs 7 utvalgte kursen i retning norges tidligere hovedflyplass på fornebulandet. Turen dit gikk smertefritt, fullstendig uten kø (eller andre trafikanter) og jammen fikk vi plass på parkeringen ved banen også. 08:20 var vi på plass i garderobe 1, klare til kamp mot Frigg, Konnerud og Stabæk.

Kiwi Solberg Cup 2016

Vi stilte med 10 spillere i snødrevet på årets kiwicup og møtte som ventet sterk motstand i Ullevål Elite, Konnerud Blå og Konnerud Hvit. Fasiten ble 2 tap og 1 seier, noe som forøvrig var greit ut ifra spill og sjanser.

Besøk våre lagsider

12.11 10:00 Marienlyst Kunstis B
Marienlyst Cup 2017 - Drammens BK Lillegutt 11-12 år -
12.11 10:00 Marienlyst Kunstis B  
Marienlyst Cup 2017 - Drammens BK Lillegutt 11-12 år -  
Spiller Alder Kamper Assists Mål
©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products