Det ska ikkje sova bort...

Et like sikkert vårtegn som at skaterne popper frem i gatene og krokusen stikker hodet opp av jorda er deltagelse i Stabæk Cup på "Plassen" i midten av mars. 3 harde oppgjør mot sterke rivaler i vårsola markerer samtidig slutten på bandy-sesongen for våre gutter og i år sto Hauger, Røa og Frigg på motsatt banehalvdel.

Bandyen frem til jul

Det nærmer seg juleferie og tid for en velfortjent bandypause, men først gjenstår tre treninger og en minirunde mot Konnerud og Solberg.

DBK bandy 3v3 på torgisen 10. des

Vi stiller to lag på arrangementet, DBK Blå og DBK Grønn. Det blir 3 kamper på hvert lag av 8 min. Hvert lag består av 5 spillere og de 10 plassene er nå besatt.

Kiwi Cup 2017

Vi er påmeldt med ett lag til Kiwi Solberg Cup 2017. Den spilles lørdag 14. januar. Oppmøte kl. 11:45 i garderoben på Solbergbanen.

Marienlyst Cup 2016

Endelig er sesongen igang og som alltid er Marienlyst Cup årets første test for unge dbk`ere. Høvik Stormtroopers, Nordre Sande og Solberg 07-1 var dagens motstandere for våre 11 utvalgte på speilblank is i vintersola.

Kampoppsett 2016/2017

Kampoppsettet for 2016/2017 er klart. Listene er alltid oppdatert her:

Snarøya Cup 2016

Dagen var kommet for en tur til Fornebulandet og Snarøya Cup. På en regntung bane, grytidlig lørdag morgen skulle våre 10 utvalgte måle krefter med Høvik, Snarøya og Stabæks unge mannskap.

Hamar Sparebank1 Cup

Grytidlig lørdag 31.01 satte vi oss i bussen sammen med G2006 for årets lengste utflukt, Vikingskipet på Hamar. Etter 1,5 timer på bussen var små barnekropper våknet og det var åpenbart tid for en liten pause. Essoen på Espa kan friste med 160 ulike typer boller og med solid sikringskost i magen fortsatte ferden mot Mjøsas storstue.

Kiwi Solberg Cup 2016

DBK Sjakalene stilte to lag under årets Kiwi Solberg Cup og fikk tøff motstand i snødrevet i alle seks kampene mot Snarøya (2 lag), Solberg (2 lag) og MIF. Snøen var et hittil ukjent fenomen for gutter og vi sleit med å slå ballen langt og jage etter, men vi ble bedre til dette i hver kamp som gikk.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products