Uke 17 Seriestart

Da er det endelig klart for seriestart. Se over hvilket lag du er på slik at du møter til riktig kamp. Viktig at dere som spiller på laget til Rikard/ Thomas melder i fra om dere ikke kommer på trening onsdag.

Uke 16

Denne uken er det 2 treninger og foreldremøte. På foreldremøte vil vi i hovedsak fortelle om foreløpig planer for sesongen 2018. I siste del av foreldremøte vil vi også fortelle/ prate om Ø- bollen cup. Kom gjerne med innspill før og under foreldremøte.

Uke 15

I uke 15 vil vi starte med våre nye treningstider for vår/ sommeren. Merk dere dagene og tidene. Vil også minne dere om at jentene skal være med på vår egen køpp (FFC) helgen 26.- 27. mai og at foreldre må stille opp på dugnadsvakter denne helgen. Fint om dere holder av datoene...

Uke 14

NB! Nye treningstider. Vi har fått nye treningstider og dere har vært flinke til å gi tilbakemelding på Facebook. Flertallet vil ha trening på mandag og onsdag, men vi tar en endelig avgjørelse før uke 15. Denne uken blir det kun trening onsdag.

Åpen dag på Fredrikstad Stadion

Videreformidler noe av e- posten som er sendt fra FFK.

Uke 13

Skolen har tatt påskeferie, men TIF J10 holder trening tirsdag uke 13 hvis det er noen som er interessert. Meld i fra på Facebook hvis dere kan komme. Rikard teller opp og holder trening eller avlyser (hvis det blir for få) følg med på Facebook for informasjon.

Uke 12

I uke 12 går begge treningene på Merkur. Selv om gradstokkene viser varmere temperaturer så husk å kle på deg godt.

Uke 11

Vanlig treningsuke i uke 11. Det er meldt mildere vær i uke 11 så begge øktene går ute på Merkur.

Uke 10

Merk at vi denne uken trener inne på tirsdag og ute på torsdag. Grunnen til at vi trener inne på tirsdag er at A- laget har fått treningstiden vår ute for å avvikle en treningskamp.

Uke 9

Håper alle er friske og raske etter vinterferien. Det blir en vanlig treningsuke med trening INNE på tirsdag.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift