GOD SOMMER

Da er det en velfortjent sommerferie for jentene. Håper dere koser dere masse og at dere tar frem fotballen en gang eller to...

Uke 25

Da er sommerpausen rett rundt hjørne. Første halvdel av sesongen ble avsluttet med to gode kamper mot Borgen IL. I uke 25 blir det sommeravslutning i Bratlieparken mellom kl 1730- 1900. Det blir en kamp mellom voksne og barn så ta gjerne med tøy for lett trening. I tillegg kommer det litt informasjon om neste halvdel av sesongen, viktig at det derfor kommer en voksen pr. barn.

Uke 24

Da er det klart for siste serierunde i første halvdel av sesongen. Begge lagene møter Borgen IL denne runden. Det ene laget reiser til Mobakken, det andre spiller hjemme på Trosvikbanen. NB! Sommeravslutning mandag 18 juni kl. 1730 i Bratlieparken (se facebook for ytterligere informasjon)

Uke 23

Etter en fantastisk helg i Sverige er det klart for siste innspurt før sommerferie. I dag (mandag) tar vi en velfortjent pust i bakken. Vi fra trenerteamet vil takke både jentene og dere foreldre som var tilstede for innsatsen. Det frister til gjentakelse.

Uke 22

I strålende solskinn og stekende hete, leverte jentene flere flotte kamper under FFC. Super innsat! Denne uken blir det kamper på begge lag. Husk at på fredag reiser vi til Ø-bollen cup.

Uke 21

Denne uken er det Trosvik Rød som har seriekamp, mens Trosvik Hvit kun har trening (kun onsdag). Husk Fredrikstad Fotballcup lørdag 26. mai. Se egen sak på nettsiden for informasjon om cupen (tidspunkt og sted).

Fredrikstad Fotballcup

Vi har nå fått kampoppsett for Fredrikstad fotballcup. Jentene skal spille lørdag 26. mai. Se på hjemmesiden til FFC for mer informasjon om cupen.

Uke 20

Etter et par uker med kamper og treninger på samme tidspunkt kommer nå en uke hvor jentene er samlet på trening. Kun laget til Rikard/ Thomas har kamp i uke 20.

Uke 19

Begge lagene er godt i gang med seriespillet og det gleder oss å se hvor flinke jentene har blitt i løpet av vinteren og våren. Denne uken blir det kamp på begge lag samt trening på mandag og onsdag. Det blir kun halv gruppe på begge treningene da den andre halvdelen har kamp, så fint om dere melder i fra om dere ikke kan delta på trening.

Uke 18

Flott spill av begge lag i første seriekamp. Begge lag møtte Borgen IL og spilte flott fotball. Veldig kjekt å se at de nyeste jentene (Ada og Hana) klarte seg kjempebra. Denne uken blir det kamp på begge lag og to treninger.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift