Uke 8

I uke 8 tar jentene en velfortjent VINTERFERIE, ingen aktivitet denne uken. Vi minner om dugnad for dere som har meldt dere på den, mandag kl 1700-2000. Supert at dere gjør en innsats for å få inn noen kroner til jentene

Uke 7

Uke 7 blir også en vanlig treningsuke. Vi jobber med å finne en turnering i nærområde som i kan delta på. Utfordringen er å finne en turnering med litt flere jentelag...

Uke 6

Vi minner om informasjonen om Ø-bollen cup i Juni, se ukesbrev uke 5. Det er meldt pent vær til uken så vi satser på å ha treningene både tirsdag og torsdag ute på Merkur. Følg med på Facebook i forhold til eventuelle endringer.

Uke 5

Vi har nå meldt på 2 lag til Ø-bollen cup i Juni. VI vil være tidlig ute med å si ifra om dette da det er en overnattingsturnering i nærheten av Gøteborg. Jentene ligger på skole sammen med trenere/ lagledere. Foreldre kan bestille plass på camping, hytter/ hotell på øya eller i/ rundt Gøteborg. Se på linken på hva som passer best for deg/ dere. Send spørsmål på Facebook hvis det er noe dere lurer på.

Uke 4

Pr dags dato er det meldt snø/ sludd førstkommende tirsdag, hvis dette været ikke endrer seg så blir det trening inne. Følg med på Facebook i forhold til når og hvor det blir trening på tirsdag.

Uke 3

Vanlig treningsuke, MEN vi tar årets første innetrening på tirsdag. Merk tiden på tirsdag og husk innesko og at det er discodusj.

Oppstart tirsdag i uke 2 (9/1)

Vi starter opp trening tirsdag 9. januar. De som er påmeldt på TIF Xtra kan trene allerede onsdag 3 jan. Nytt av året er at vi har utvidet treningstiden på torsdag med 30 minutter.

Uke 49

Da er det klart for siste treningsuke i 2017. Vi trener både tirsdag og torsdag. Minner samtidig om at det blir juleavslutning tirsdag 12 desember (nærmere informasjon kommer facebook).

Uke 48

Nest siste treningsuke for jentene. Det blir trening i uke 48 og 49. I uke 50 vil vi ha en juleavslutning for jentene (tirsdag 12. des), nærmere informasjon kommer neste uke.

Uke 47

Jentene hadde en fin treningsuke i uke 47. De er motiverte og engasjerte noe som gjør at de fortsetter å ta ny steg.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift