Informasjon om sesongen 2018!

Vi har nå avsluttet 2017 sesongen med å gå HELT TIL TOPPS, i LSK nattcup!!! Det var en super avslutning som jentene helt sikkert kommer til å huske lenge. Nå løfter vi blikket og ser fremover mot 2018 sesongen, som allerede starter 1 nov.

Dana cup nærmer seg!

Praktisk info: Pute får dere i Danmark, så ikke ta med selv. Når vi kommer frem til ferjeterminalen så står det en container der som man kan legge bagen i. Dette gjør at dere slipper å bære bagen inn på båten. Husk alikevel at dere må kunne bære egen bagasje til/fra buss. Vi skal bo på Bjergby skole, samme skole som de andre Elverumslagene. Frokost og lunsj mandag er ordnet. Foreløbig plan er at vi tar en sosial kveld Spillere/foreldre tirsdag kveld. Vi satser på å spise pizza/grillmat på utområdet på skolen vi bor på. Litt væravhengig. Det vil bli gitt nærmere beskjed. Vi tenker at vi reiser til Fårup sommerland på fredagen. Denne dagen er betalt med sponsorpenger for alle jentene. Dette blir veldig bra. Vi gleder oss.

Dana Cup info

Her kommer litt info ang Dana cup med pakkeliste. Det er bestillt madrasser og dyner til jentene. OBS! I skrivet jeg delte ut på trening forrige onsdag så står det at hjemreisen er 28/7. Dette er feil, jentene reiser fra Dana 29/7 lørdag kveld og er framme i Elverum søndag morgen ca 05.30.

Dugnadslister

Her er dugnadslister for Elverumsturneringen. De skal være sendt til alle på mail. Gi meg beskjed om evt bytter innbyrdes.

Trening avlyst

Laguttak vår 2017

Nye treningstider

Treningskamp 4.4

DANACUP 2017- Innbetaling

DanaCup 2017 - Alle påmeldte spillere må betale inn 4800kr til konto 1822 61 93754, betalingsfrist 15 april.

Diverse info

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift