Foreldermøte 2018 sesongen

J-03 blir en del av Team J 15-17 i neste sesong. Vi starter med et foreldremøte 18. sept kl 1800 i klubbhuset. Se nyhetsteksten for agenda.

Sesonginnspurt for fotballen - stå på ut sesongen!

Det er ca halvannen mnd igjen av årets fotballsesong, og teamledelsen ønsker å presisere viktigheten av at alle spillerne står på for hverandre og teamet frem til sesongslutt!

Sesongavslutning - Nattcup for jenter på Lillestrøm

Vi har meldt på lag i Nattcupen på Lillestrøm fredag den 27. okt. Denne vil bli lagt ut på spond for påmelding. Ber om at foresatte følger med her slik at vi får reelt antall spillere!

Organisering av Team J-03, høsten 17.

Vi organiserer lagene på en litt annen måte i høstsesongen. Les nyhetsteksten slik at dere förstår opplegget.

Dana cup nærmer seg!

Praktisk info: Pute får dere i Danmark, så ikke ta med selv. Når vi kommer frem til ferjeterminalen så står det en container der som man kan legge bagen i. Dette gjør at dere slipper å bære bagen inn på båten. Husk alikevel at dere må kunne bære egen bagasje til/fra buss. Vi skal bo på Bjergby skole, samme skole som de andre Elverumslagene. Frokost og lunsj mandag er ordnet. Foreløbig plan er at vi tar en sosial kveld Spillere/foreldre tirsdag kveld. Vi satser på å spise pizza/grillmat på utområdet på skolen vi bor på. Litt væravhengig. Det vil bli gitt nærmere beskjed. Vi tenker at vi reiser til Fårup sommerland på fredagen. Denne dagen er betalt med sponsorpenger for alle jentene. Dette blir veldig bra. Vi gleder oss.

Dana Cup info

Her kommer litt info ang Dana cup med pakkeliste. Det er bestillt madrasser og dyner til jentene. OBS! I skrivet jeg delte ut på trening forrige onsdag så står det at hjemreisen er 28/7. Dette er feil, jentene reiser fra Dana 29/7 lørdag kveld og er framme i Elverum søndag morgen ca 05.30.

Cuper i August - Mer informasjon

Her kommmer laguttaket for cupene I august. Legg merke til at talentcupen på Hamar krever en ekstra innbetaling. Dette skyldes at Ham Kam har laget et avgiftssystem som ikke viser de de obligatoriske kostnadene ved påmelding - beklager dette!

Cuper i August 2017!

Som sagt på foreldremøtet forut for sesongen så planlegger vi å delta på 2 ulike cuper I august - slik at alle får delta på en av de. Les nyheten slik at dere forstår hvordan vi tenker å gjennomføre dette.

Dugnadslister

Her er dugnadslister for Elverumsturneringen. De skal være sendt til alle på mail. Gi meg beskjed om evt bytter innbyrdes.

Trening avlyst

Besøk våre lagsider

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products