Dana cup nærmer seg!

Praktisk info: Pute får dere i Danmark, så ikke ta med selv. Når vi kommer frem til ferjeterminalen så står det en container der som man kan legge bagen i. Dette gjør at dere slipper å bære bagen inn på båten. Husk alikevel at dere må kunne bære egen bagasje til/fra buss. Vi skal bo på Bjergby skole, samme skole som de andre Elverumslagene. Frokost og lunsj mandag er ordnet. Foreløbig plan er at vi tar en sosial kveld Spillere/foreldre tirsdag kveld. Vi satser på å spise pizza/grillmat på utområdet på skolen vi bor på. Litt væravhengig. Det vil bli gitt nærmere beskjed. Vi tenker at vi reiser til Fårup sommerland på fredagen. Denne dagen er betalt med sponsorpenger for alle jentene. Dette blir veldig bra. Vi gleder oss.

Cuper i August - Mer informasjon

Her kommmer laguttaket for cupene I august. Legg merke til at talentcupen på Hamar krever en ekstra innbetaling. Dette skyldes at Ham Kam har laget et avgiftssystem som ikke viser de de obligatoriske kostnadene ved påmelding - beklager dette!

Dana Cup info

Her kommer litt info ang Dana cup med pakkeliste. Det er bestillt madrasser og dyner til jentene. OBS! I skrivet jeg delte ut på trening forrige onsdag så står det at hjemreisen er 28/7. Dette er feil, jentene reiser fra Dana 29/7 lørdag kveld og er framme i Elverum søndag morgen ca 05.30.

Seriespill 2017

Vårsesongen går mot slutten. J-14-2 endte velfortjent på toppen av tabellen og J-14-1 runder av sesongen i dag med kamp mot Kongsvinger.

Cuper i August 2017!

Som sagt på foreldremøtet forut for sesongen så planlegger vi å delta på 2 ulike cuper I august - slik at alle får delta på en av de. Les nyheten slik at dere forstår hvordan vi tenker å gjennomføre dette.

Dugnadslister

Her er dugnadslister for Elverumsturneringen. De skal være sendt til alle på mail. Gi meg beskjed om evt bytter innbyrdes.

Trening avlyst

Laguttak vår 2017

Nye treningstider

Treningskamp 4.4

Besøk våre lagsider

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products