Kjedelig tap mot MSIL

Årets tredje treningskamp borte mot MSIL.

Tjørvåg tapte ikveld mot Hasundgot

Tjørvåg møtte Hasundgot i sin andre treningskamp for året.

Fyrste treningskamp enda 2-2

Tjørvåg møtte Haddal i sin fyrste treningskamp for sesongen.

A-laget er i gong!

A-laget hadde sine to fyrste offisielle treningar denne veka.

Oppkjøringa startar for fullt!

Før kampen: Hareid 2 - Tjørvåg

Årets siste seriekamp er like om hjørnet når Tjørvåg reiser til Hareid for å møte tabelltoar Hareid 2 imorgon (Laurdag 5. oktober) kl 13.00 på Hareidsmyrane stadion.

Før kampen: Tjørvåg - Flø

Sesongens siste heimekamp for a-laget er like rundt hjørnet. No fyrstkomande mandag tek Tjørvåg imot Flø på Tjørvåg KGB. Ein kamp som eigentleg skulle spelast no laurdag som var, men som måtte flyttast pga trenarkurset som vart arrangert denne dagen.

Før kampen: Kvamsøy/ÅVK - Tjørvåg

Imorgon (Laurdag) er det på tide med nest nest siste seriekamp for a-laget denne sesongen. Motstandaren denne kampen er Kvamsøy/ÅVK.

Tjørvåg tapte mot Sæbø

På torsdag tok Tjørvåg turen til Sæbø for å spele ein kamp som tidlegare vart utsett. Tjørvåg var framleis ute etter å få sin fyrste siger etter sommarferien, men var klare over at dei skulle møte kvalifisert motstand og tok ikkje lett på oppgåva. Sæbø skulle vise seg å vere effektive med sjansane dei fekk og då dommaren bles av kampen etter 90 minutt, stod det heile 6-1 i favør heimelaget.

Uavgjort i lokalderbyet

På måndag var det klart for nabooppgjer i 6.divisjon der Tjørvåg tok imot Gjerdsvik/Moltu på Tjørvåg KGB. Det har alltid vore knytt ein del spenning til desse oppgjera, noko som gjerne vart reflektert i tilskodartalet der fleire supportarar av både heime - og bortelag hadde teke turen for å få med seg denne klassikaren. Dei som hadde møtt opp vart vitne til ein spennande kamp der ingen av laga viste tydeleg gjennom eige spel at ein ikkje ville tape. Til slutt måtte laga altså seie seg nøgde med poengdeling.

Besøk våre lagsider

Neste kamp

Tjørvåg - Hasundgot (Treningskamp)
Dato: Torsdag 3 mars
Klokka: 19.30
Stad: Tjørvåg KGB

Spiller Alder Kamper Assists Mål
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift