Kioskvakt høstens interkretshjemmekamper

Det er laget en liste for høsten, bytt innbyrdes om det ikke passer. Vedlegget inneholder også en påminnelse om annen dugnad som har gitt ekstra kroner ifb med reiser på bortekamper interkrets (NB! Stand på fredag/lørdag under Elverumsdagene).

SOMMERTOGET KOMMER TIL ELVERUM 19. JULI!

Den 20. juli kl 11.08 drar det videre. Vi er bedt om å stille opp for å representere Elverum fotball. Se program nedenfor og møt opp!

Dana Cup 2017: Reiseregler og huskeliste

Gå gjennom reiseregler og signer (foresatt og spiller). Skannes og sendes til tcrolsen@hotmail.com m SPILLERENS NAVN i emnefeltet, eller leveres på trening. Avreise fra EUS søndag 23.07. kl 1230 Hjemkomst EUS søndag 30.07. ca kl 0530-0630

Dugnad for DanaCup

Dessverre kort frist, men vi har fått muligheten til å tjene inn 10 000 kr til bruk ifm sosiale tiltak under DanaCup. Dvs det er kun DanaCup foreldre som er satt opp på listen.

Dugnadsliste - inntekter til å dekke utgifter til Interkretskamper G16

Tar vi litt dugnad, så dekker dette det vi har av kostnader ifm til Interkretskamper. det er lagt ved en liste, og den enkelte bes om å bytte innbyrdes om det ikke passer. Foresatte for G16 spillere på Interkretslaget er satt opp!

Møte om rusmidler tirsdag 18. kl 2000 på EUS!

Her er det pliktig oppmøte.

Info fra trenere og støtteapparat

Her kommer en liten oppsummering fra oss rundt teamet. En del ble sagt på foreldremøtet, noe er nytt og en ting er allerede gammelt (terminliste for G16 1. div kom i dag,:-))

DANA CUP IGJEN: NY PRIS OG NY FRIST!

Økonomien i teamet har fått et oppsving. Derfor har vi besluttet å redusere prisen til årets begivenhet, DanaCup! Ny pris blir 4000,- kr og fristen forlenges til 14.04. Dere som allerede har betalt får tilbakeført overskuddet (eller trukket det fra regningen hvis dere har bestilt treningstøy.)

Utstyrsbestilling G16

Her er oversikt over utstyr som forventes at spillerne har og "ekstrautstyr" som evt kan bestilles samtidig. Det meste av dette har mange, men noe er for smått, noe er gått tapt osv...

Avtale med MUDO treningssenter

Klubben har inngått samarbeidsavtale med MUDO GYM ELVERUM. Avtalen med Karma har gått ut. Fra onsdag 4. januar kan gutta tegne kontrakt. Dvs at foresatte må inngå kontrakt på spillernes vegne da de er <18 år. Prisen er kr 150,- mnd og betales med avtalegiro. De har 1 mnds oppsigelse. Senteret er bemannet 09-20 mandag til torsdag (ubemannet 12-14 ons+torsdag) og 09-16 fre, ellers åpent med kort.

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift