Dugnadsliste - inntekter til å dekke utgifter til Interkretskamper G16

Tar vi litt dugnad, så dekker dette det vi har av kostnader ifm til Interkretskamper. det er lagt ved en liste, og den enkelte bes om å bytte innbyrdes om det ikke passer. Foresatte for G16 spillere på Interkretslaget er satt opp!

Møte om rusmidler tirsdag 18. kl 2000 på EUS!

Her er det pliktig oppmøte.

Info fra trenere og støtteapparat

Her kommer en liten oppsummering fra oss rundt teamet. En del ble sagt på foreldremøtet, noe er nytt og en ting er allerede gammelt (terminliste for G16 1. div kom i dag,:-))

DANA CUP IGJEN: NY PRIS OG NY FRIST!

Økonomien i teamet har fått et oppsving. Derfor har vi besluttet å redusere prisen til årets begivenhet, DanaCup! Ny pris blir 4000,- kr og fristen forlenges til 14.04. Dere som allerede har betalt får tilbakeført overskuddet (eller trukket det fra regningen hvis dere har bestilt treningstøy.)

Utstyrsbestilling G16

Her er oversikt over utstyr som forventes at spillerne har og "ekstrautstyr" som evt kan bestilles samtidig. Det meste av dette har mange, men noe er for smått, noe er gått tapt osv...

Avtale med MUDO treningssenter

Klubben har inngått samarbeidsavtale med MUDO GYM ELVERUM. Avtalen med Karma har gått ut. Fra onsdag 4. januar kan gutta tegne kontrakt. Dvs at foresatte må inngå kontrakt på spillernes vegne da de er <18 år. Prisen er kr 150,- mnd og betales med avtalegiro. De har 1 mnds oppsigelse. Senteret er bemannet 09-20 mandag til torsdag (ubemannet 12-14 ons+torsdag) og 09-16 fre, ellers åpent med kort.

G16 2017-sesongen

ØG- Cup 2016

Vi stiller med vårt 2 og 3 lag under årets ØG Cup som spilles på Storhamar helgen 1-3 april. Så her er det bare å sette av helgen. Mer informasjon kommer senere.

Trafikalt Grunnkurs

BN Trafikkskole har kommet med tilbud til de som har tenkt de skal begynne å ta lappen. Det kan skje at det blir oppstart med kurs allerede i mars. Så ta kontakt med BN Trafikkskole for påmelding.

Informasjon DanaCup 2016

Legger ut litt informasjon rundt DanaCup 2016. Kommer til å legge ut mer så fort foreldre/spillere har bestemt seg for å være med . Se vedlegg.

Besøk våre lagsider

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products