BJARG FOTBALLSKOLE/AKTIVITETSUKE HØSTFERIEN 2018

Bjarg Fotball ønsker velkommen til variert aktivitet på Stavollen i høstferien 8. - 12. oktober! Tid og sted Aktiviteten foregår mandag til fredag fra kl. 09.00 - 14.00. Klubbhuset er åpent med voksne tilstede fra 08.00 - 15.00. Det er altså mulig både å komme tidligere og å være lenger.

Hvem

Denne uken er åpen for 1. – 7. trinn.

Hva

Denne gangen satser vi på variert aktivitet gjennom uken. Halvparten av tiden vil være fotball, mens resten av uken stifter vi bekjentskap med andre idretter. Friidrett, basketball og kickboksing står på programmet!

Instruktører

Sportslig ansvarlig fotball leder uken sammen med kjekke instruktører fra vår senior og ungdomsavdeling. I tillegg har vi knyttet til oss dyktige trenere fra andre idretter.

Arena

Vi kommer til å være både inne og ute, alt etter hvilken aktivitet vi holder på med. Detaljert info kommer i forkant av uken.

Mat

Alle må ha med seg egen matpakke og drikkeflaske, men vi serverer frisk frukt hver dag.

Pris

Prisen per deltaker er 950 kroner, som betales ved påmelding.

Påmelding

Påmelding gjør du enkelt og greit på våre nettsider – www.bjarg.net. Både påmelding og betaling foregår på internett. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Fristen for gyldig påmelding er 1. oktober. Vi tar forøvrig forbehold om at det kan være fullt før, så skynd deg med påmeldingen!

I forbindelse med påmelding understreker vi at det er barnets navn som skal registreres med foreldrenes e-post og mobiltelefonnummer. Vi ber også foreldrenes navn legges inn i feltet «organisasjon». Har du spørsmål utover det som blir beskrevet her er det ingen grunn til å nøle med å ta kontakt per e-post.

Påmelding her:

http://www.kxweb.no/portal/public/event/signup.do?siteId=135&eventId=35619

Kontaktpersoner

Arne O Thomassen, Fotballkoordinator IL Bjarg / E-post: fotball@bjarg.net

Torbjørn Birkelund, Ansvarlig fotball IL Bjarg / E post: fotballakademi@bjarg.net

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift