Bjarg idrettsskole har oppstart mandag 3. september på Fana Stadion kl 18-19

Høstens påmelding til Bjarg idrettsskole er klar. Første mann til mølla prinsippet gjelder. Registrering og påmelding på link lenger nede i teksten.

Bjarg sin idrettsskole starter opp mandag 3. september. Første trening blir på Fana Stadion kl 18-19. Frem til høstferien er vi ute uansett vær, enten på Fana Stadion eller i Hordnesskogen. Etter høstferien er vi i Bjarghallen. På idrettskolen holder vi på med alt mulig så lenge vi får være i bevegelse.


Idrettskolen er for barn i 1. og 2. klasse. Her blir det full fart med enkelte hvilesteg innimellom. Idrettskolen er også rekrutteringsarena til Bjarg friidrett for 1. og 2. trinnet. 

 

All registrering og påmelding på nett

Nytt av året er at all registrering og betaling foregår på nett. Vi har begrenset med plasser og oppfordrer alle til være tidlig ute.

 

IDRETTSKOLE MANDAGER kl 18-19 på Fana Stadion. (Bjarghallen etter høstferien).  Oppstart 3. september på Fana Stadion:

Klikk deg inn på linken under og meld deg på:

http://www.kxweb.no/portal/public/event/signup.do?siteId=135&eventId=35266

 

 

Praktisk info.

Pris for idrettskole er kr 600,- pr semester som betales ved registrering på nett. I tillegg kommer medlemskontigent til Bjarg på kr 200 som faktureres i etterkant. Er utøver allerede medlem i Bjarg blir de ikke belastet for kontigent på idrettskolen. Idrettskolen følger skoleplanen 

 

Kontakt idrettskolen

Trenger du mer info kan du kontakte sportslig leder i Bjarg: 
Sindre Heggebø tlf: 924 06 479 eller epost: sport@bjarg.no

                                       

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift