Overnatting Midt-Norsk på Oppdal

Midt-Norsk Mesterskap i orientering arrangeres på Oppdal helga 24.-26. august. I den forbindelse ønsker vi å undersøke hvor mange som ønsker overnatting denne helga. Les mer ....

Midt-Norsk Mesterskap i orientering arrangeres i år på Oppdal. Dette er et løp for alle aldersklasser og vi oppfordrer så mange som mulig til å være med her og det vil nok bli mange fra Byåsen som stiller her. Nå er det sikkert mange som allerede har overnattingsmuligheter i området rundt Oppdal, men vi vil som under O-festivalen i fjor låne Drivdalen Skole om det er interesse for dette. Drivdalen Skole ligger ca 10 min kjøring fra arena. I fjor ble dette en stor suksess med bla pizzakveld, elefantball, fotballkamp og gårdsbesøk. 

Vi ønsker derfor tilbakemelding på hvem som ønsker å delta på et felles overnattingstilbud for klubben. Registrer deg derfor i skjemaet under (ikke bindende påmelding). For de av dere som har egen overnatting så kan i opplyse om at vi organiserer et felles opplegg lørdag kveld.

Link til påmelding finner dere HER.

Les om fjorårets vellykkete tur til Oppdal HER.

 

Litt info om løpene:

Fredag kveld er det sprintløp i Oppdal Sentrum. Lørdag er det vanlig individuelt løp i skogen 5 km sør for Oppdal. På søndag er det stafetter for 13 år og eldre, mens det er en moro lagkonkurranse for 8-12 år. Her kan man selvsagt velge hvor mange løp man ønsker å delta på selv. Dere finner link til innbydelse HER.

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Facebook

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

 

Bli bedre ...

Er du god på postbeskrivelses-symbolene? Ta TESTEN.

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Harald Storrønning, tlf 47310923, h.storronning@gmail.com

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift