Godkjent test som aktiv assistentdommer

Innkast for hjemmelaget. Han var tydelig og klar i tegngivningen Bjørn Inge Utvik, da han prøvde seg som assistentdommer i kampen mellom Avaldsnes og Kopervik2 på tirsdag. - kanskje en framtidig toppdommer?

Testen var god. Han kan også ha en framtid som dommer. Han hadde i alle fall kontroll på offside der har spankulerte opp og ned langs sidelinjen i kampen mellom Avaldsnes og Kopervik2 tirsdag kveld. Bjørn Inge Utvik kom godt fra oppgaven som assistentdommer og vi la særlig merke til at han hadde god kommunikasjon med hoveddommer og var tydelig og klar i tegngivningen. Flagget i høyre hånd når kastet gikk til høyre, og i venstre hånd, når laget som spilte til venstre skulle ha innkast.

Jo da, absolutt noe å anbefale for herr Utvik, men det blir nok likevel ikke med det første. Nå har nemlig Avaldsnesgutten spilt seg inn på fast plass på Sarpsborg, og har startet de siste fem kampene. Denne uken er han hjemme på ferie og får ladet batteriene hos mor og far. Eliteserien har nemlig frihelg og ikke ny serierunde før 24. juni. Da møter Sarpsborg Tromsø på hjemmebane i Østfold.

Hvor mye kampens gode dommer, Bjørnar Kristoffersen Knudsen, lot seg influere av unge herr Utviks linjemannsaktiviteter, vites ikke. Det er ikke satt opp linjemenn i 5. divisjon, derfor må hvert lag ha en person på hver sin sidelinje, som kun har lov å markere når ballen er ute. Men Bjørn Inge strekte rollen litt lenger, og vi så i alle fall ingen feil de gangene flagget kom. Jo, da – en spire er sådd.


 

Neste Kamper


AVALDSNES - GRAND BODØ

Søndag 19. aug. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Åkra 2

Torsdag 23. aug. kl. 19.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift