Sliteseier i jevn kamp mot Kopervik 2

V-tegn for seier. Det var god stemning i Avaldsnesgarderoben etter sliteseieren over Kopervik2 tirsdag kveld. Lars Waage Hansen (foran) scoret ett, mens Sander Solbakk ble matchvinner med sine to mål.

Sander Solbakk ble den store helten for Avaldsnes, da laget slo Kopervik 3-2 på idrettssenteret tirsdag kveld. Fire minutter før slutt viste Solbakk sine goalgetteregenskaper, og headet ballen i mål etter et perfekt innlegg og en like perfekt kontring. Dermed endte alle tre poengene på hjemmebane i en jevn kamp, hvor lagene sløste med sjansene.

De fleste hadde nok belaget seg på uavgjort, noe som heller ikke hadde vært noe å si på etter spill og sjanser, da Jørgen Olsen utlignet til 2-2 for Kopervik, 10 minutter før slutt. Men det ville altså ikke Sander Solbakk ha noe av og ble matchvinner seks minutter senere.

De første 45 var jevnspilte med mange sjanser til begge lag. Både Avaldsnes og Kopervik hadde en ball hver i stolpen. Likevel var det ikke noe å si på at gjestene tok ledelsen tre minutt før pause. Finn Fosen skjør fra 20 meter, baller var innom en AIL-spiller, skiftet retning, og trillet i mål.

Avaldsnes utlignet til 1-1 kvarteret ut i 2. omgang. Bare minutter før hadde gjesten en gigasjanse til å øke til 2-0, da to KIL-spillere kom alene med keeper, men klarte ikke å sette ballen i mål. I stedet slo Lars Waage Hansen en perfekt corner, ballen datt ned på målstreken hvor Sander Solbakk puttet den over streken.

Bare 9 minutter senere ble det 2-1 til hjemmelaget, da Lars Waage Hansen skjøt ballen i mål – stolpe, stolpe inn. Det så ut til at keeper reddet ballen, men dommer mente den var inne og godkjente scoringen – trolig også en riktig avgjørelse.

Det var sterkt av våre gutter å komme tilbake i kampen og dra i land seieren. I dag manglet en del spillere, samt at Thomas Buberg måtte ut med skade etter 1. omgang. Olav Skjelde og Einar Utvik jr. var heller ikke med.
Det er likevel bekymringsfylt med de mange personlige «fillefeilene» som blir gjort bakover. De må lukes vekk, og skapte mange ekstra sjanser for Kopervik i denne kampen.
Sander Solbakk ble matchavgjørende med sine to mål, og ble derfor kåret til Avaldsnes sin beste. Men han fikk god pes av 2xTommy – Tommy Lønning og Tommy Lethin.

Neste Kamper


AVALDSNES - GRAND BODØ

Søndag 19. aug. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Åkra 2

Torsdag 23. aug. kl. 19.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift