FOTBALLDAG 10. JUNI-2018

Søndag 10. juni arrangerte vi, FK Senja, fotballdag for 6-7 åringer

Jens Are Jenssen har sendt oss denne rapporten fra fotballdagen:

"Denne gangen 3-er fotball, altså kamper i binger. Det blir arrangert 3 slike dager for 3-er fotball og 4 dager for 5-er fotball. At vi har spilledager for 3-er fotball er ett prøveprosjekt gjennom Norges fotballforbund for å gi mindre klubber anledning til å stille lag samt øke spillegleden hos ungene. Vi arrangerer slike spilledager for at de aller minste skal slippe seriespill der de må spille kamper på ettermiddag/kveld.

Hele 13 lag, fordelt på 5 klubber stilte denne helga. Totalt ca 65 spillere, både gutter og jenter var i action utpå gressmatta. Iløpet av 4 timer fikk hvert lag 3 kamper hver fordelt på 3 binger.

Vi ser at dette er noe de aller yngste spillerne synes er veldig morsomt og de koser seg stort. Dette skaper samhold, vennskap, fotballglede, mestringsfølelse og en enorm utvikling både for nye og «gamle» spillere. Det er flott å se engasjerte foreldre, familiemedlemmer og trenere som står på for at de små skal kunne få slike spilledager. Må også trekke fram godt samarbeid mellom klubbene på slike dager i forhold til kampoppsett og lån av binger."

Generalsponsor

Bli medlem!

Sosiale medier

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift