Uavgjort mot Hemmingstad - igjen

Som i vårens oppgjør mot Hemmingstad på idrettssenteret (2-2), endte også fredagens kamp uavgjort, denne gangen 1-1. Dermed står Avaldsnes kun med et tap så langt i sesongen, mot Torvastad 0-2.

Hemmingstad og Avaldsnes  delte poengene i kveldens 5.divisjonsoppgjør på gymnasbane 7 i Haugesund. Avaldsnes tok ledelsen ved Sjur Magnus Laastad tidlig i 1. omgang, da han bredsiden ballen i mål på 1. stolpe. Hemmingstad utlignet på et tvilsomt straffespark halvvegs ut i 2. omgang.

-Ja, det var av den tvilsomme sorten. Vår spiller får ballen i ansiktet og blør neseblod, men dommeren  mente ballen traff armen, sier A-trener Einar Augvald Utvik. Han var likevel fornøyd med guttenes innsats. - I perioder fløt spillet svært godt og vi hadde solid kontroll, alt i alt synes jeg vi hadde fortjent alle tre poengene, mente han.

 

Avaldsnes måtte klare seg uten Einar Utvik Jr. i denne kampen, og det var ingen tvil om at angrepet led av dette. Utvik blir også borte de to siste seriekampene i vår, mot Kopervik2 på idrettssenteret kommende tirsdag, og mot Skudenes mandag 18. Juni.

 

Sjur Magnus Laastad ble på en måte både helt og syndebukk i fredagens kamp. Først scoret han målet, før han senere i kampen ble sendt av banen med rødt kort for en tackling med knottene først.

Neste Kamper


AVALDSNES - GRAND BODØ

Søndag 19. aug. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Åkra 2

Torsdag 23. aug. kl. 19.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift