Full fart med håndballgutta

Så er de i gang igjen, med ungt og friskt pågangsmot. Treningen er i full gang med tanke på sesongstart i september, og nå vil egne trenerkrefter satse å bygge et Avaldsneslag på unge, nye håndballtalenter.

Håndballherrene i Avaldsnes har startet oppkjøringen, og i år satser laget på egne trenerkrefter til seriestarten i september. Herrelaget rykket ned fra 2. til 3. divisjon i år, og satser nå på å bygge opp et nytt lag rundt de unge spillerne som kommer opp.

Det er «en gammel traver» som nå entrer manesjen igjen. Paul Inge Engedal har lang fartstid som hovedtrener i Avaldsnes, både på herre- og damelaget. Etter vel to års pause tar han over hovedansvaret for herrelaget, sammen med broren Tor Sigfred, og evigunge Jan Erik Berntsen. 36-åringen har lang erfaring som spiller i både Avaldsnes og Haugaland, og fortsetter karrieren som spillende trener.

-Vi gleder oss til å ta fatt. Paul Inge skal ha hovedansvaret for treningene og treningsopplegget, mens Jan Erik skal følge opp de unge spillerne. Min oppgave blir mer av den administrative sorten, som oppmann og lagleder, sier Tor Sigfred Engedal. Han hadde litt av de samme oppgavene i sesongen som gikk.

-Jeg tror vi har fått til en fin miks og at vi vil klare oss bra i 3. divisjon. Det legges opp til to treninger i uken, men de som ønsker å trene mer, får også muligheten til det. Dessuten kan de aller beste også trene med Haugaland, slutter en fornøyd Engedal.

Reisebelastningen for herrelaget blir ikke så stor i år som den var i 2. divisjon. Oppsettet for 3. divisjon er akkurat satt opp, og visser at det blir kamper i Stavangerområdet og på Sørlandet. Det eneste lokaloppgjøret blir mellom Avaldsnes og Åkra.
Her er A-laget håndball sine motstandere neste sesong:
3. div menn: AK 28, Avaldsnes, Greipstad, Just, Kristiansand 2, Kåsen, Randesund 2, Staal Jørpeland, Tastavarden, Varhaug, Viking Håndball 2 og Åkra.

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift