NM sprint og sprintstafett i Stavanger og Sandnes 26.-27.mai

NM sprint i Stavanger

Kl 09.00 spaserte Byåsentroppen inn i karanteneområdet som var på hotellet vi bodde på. Gjengen klare for kvalifisering. Taktikk og gjennomgang av PM var gått igjennom på forhånd. Lene, Emma, Øyvind, Ragnhild og Ingeborg kvalifiserer seg videre til finalen. For å få løpe finale må man bli blant de 10 beste i heatet sitt. Petter gjør to feil og havner da utenfor topp 10.

Både kvalifiseringen og finalen byr på krevende, men morsomme løyper. Arrangøren utnytter de områdene i det sperrede område som er interessant og får løperne til å bryne seg på krevende langstrekk og orientering mellom boligblokker og industribygninger. I finalen løper Ingeborg inn til en bra 11.plass og Emma til en 18.plass i D21. Ragnhild gjør et solid løp og blir nr. 4, kun små sekunder unna bronsemedaljen. Med det sikrer hun seg plass til Jr.VM. Øyvind blir nr. 28 i H21. Tung dag for Lene som ender som nr. 14 i D17-18.

På kvelden var det bankett med god middagsservering, dessert, premieutdeling og underholdning.

Resultat

NM sprintstafett i Sandnes

En solfylt dag gav et fint grunnlag for NM sprintstafett på Sandnes der 66 lag stod på startstreken. Grunnet noe sykdom i Byåsentroppen stilte vi med ett rent Byåsenlag på stafetten. Ingeborg på 1.etappe, Øyvind på 2.etappe, Ragnhild på 3.etappe og Emma på 4.etappe. Med gode løp fra alle fire endte laget på en 17.plass. Lene og Rine løper gode etapper for sitt mixlag sammen med Leik og Trollelg.

Resultat

 

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Facebook

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

 

Bli bedre ...

Er du god på postbeskrivelses-symbolene? Ta TESTEN.

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Harald Storrønning, tlf 47310923, h.storronning@gmail.com

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift