Miniturnering på Color Line Stadion J2009

Jentene fra Vigra kampklare på CLS 13.mai!

J2009 spilte miniturnering på Guard den 13.mai, og leverte mange fine pasninger, scoringer og redninger. Noen kamper endte med tap mens andre med seier, og jentene var veldig flinke å gå på med mye engasjement. Denne gangen delte vi oss opp i to lag. Helena Uggedal, Live Gjøsund, Alida Rørvik, Lydia Skjong og Kristina Kircigina som var Vigra Blå, spilte mot Aksla Il, SIF/Hessa og Valder Blå. Leana Kjølsøy Synnes, Sunniva Staurset Iversen, Ylva Tennøy, Amelia Skomsøy og Celine Roald som var Vigra Gul, spilte mot Fiskerstrand, Guard og Godøya. Adelina Henriksen var innbytter, mens Selma Roaldsnes og Otilie Yndestad var ikke med på denne turneringen. 

16.mai var det jentenes tur å være balljenter på A-lags kamp da Vigra spilte mot Giske på Rota. Spente gikk de ut på banen sammen med hver sin spiller fra Vigra, og satt seg på sidelinjen og heiet guttene fram. Neste seriekamp for jentene blir på Rota 24.mai, da spiller de mot Spjelkavik Hvit. Lykke til!

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift