Startet 17. mai feiringen med kjempesalutt - Einar jr kanon fra 50m

Glade Avaldsnesgutter i garderoben etter at laget vant 1-5 på bortebane mot Åkra2 onsdag kveld.

Han startet 17. mai feiringen dagen før dagen, Einar Utvik jr. og avfyrte en salutt som selv kanonene på Akershus Festning skal få problemer med å etterligne.


Det var under seriekampen i 5. divisjon mot Åkra2 onsdag kveld, at goalgetteren garantert gjorde årets mål på Åkra Stadion. Einar jr. mottok ett oppspill 5-6 meter inn på Åkras banehalvdel, demper ballen på brystet, vender om, og klinker til fra 50 meter. Noen lengdegrader lenger sør står åkrakeeperen og himler med øynene etter ballen, som fyker inn som et prosjektil klin i vinkelen. Rett og slett en helt absurd scoring og en vanvittig prestasjon. Den avgjorde også kampen, da Avaldsnes økte til 4-1. Til slutt endte kampen med 5-1 seier til våre gutter.

Som også resultatet tilsier, var det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne i dette oppgjøret. En kraftig vind preget hele kampen. Avaldsnes hadde den midt imot i 1. omgang. Likevel kunne laget gå til pause med en fortjent 1-2 ledelse, etter scoringer av Einar Utvik jr. og Christoffer Rydningen.

I 2. omgang dominerte Avaldsnes. Vi presset høyt, og hjemmelaget var aldri noen trussel for vårt forsvar. Sander Solbakk gjorde 3-1 halvvegs ut i 2. omgang, før nevnte kanonscoring til Einar Utvik jr. Christoffer Rydningen fastsatte sluttresultatet til 5-1 med sin andre scoring for dagen.

Trener Einar Augvald Utvik var veldig tilfreds etter storseieren.
- Vi gjennomfører en solid kamp og gjør de rette tekniske grepene. Triller mye ball og holder ballen i laget i motvinden, og presser Åkra høyt etter pause. Veldig bra, sa en fornøyd AIL-trener.

5. divisjonstabellen har delt seg i tre etter at snart 1/3-del av sesongen er unnagjort. Torvastad og Haugar er alene i toppen, Avaldsnes alene i midten, og resten kjemper i bunnen. Neste oppgave for våre gutter er Haugar på hjemmebane.

Neste Kamper


AVALDSNES - GRAND BODØ

Søndag 19. aug. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Åkra 2

Torsdag 23. aug. kl. 19.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift