Fotballen på god vei....

Den helt nye fotballgruppen hviler ikke mye om dagen. Til tross for at alle medlemmene i gruppen er nye har de satt i gang mange spennende tiltak.

 

 

Vår nyvalgte leder for fotballgruppen, Kenneth Lervik, gleder seg allerede til å se resultater av arbeidet som såvidt er startet.

Den nye fotballgruppen har på kort tid klart å gjøre seg noen gode tanker om hvordan de ønsker å styre det strategiske arbeidet med å bringe hele fotballen til neste nivå i klubben.

"Først og fremst skal vi sørge for å ha en åpen dialog med hele fotballmiljøet i klubben", sier Kenneth. "Informasjonen må og skal komme ut til alle. Dersom vi skal klare å løfte oss på det sportslige så må kommunikasjonen i hele fotballen bli bedre", fortsetter han.

Kenneth og resten av hans gode støttespillere i fotballgruppen er tydlig på at de vil gjøre en hel del endringer i driftsformen både på kort og lang sikt for å styrke trenerarbeidet.
De vil gjøre mye for at treningshverdagen skal være motiverende, lærerik og ikke minst gøy. Både trenerne og utøverne i Sotra SK skal være trygge på det de gjør.

De første tiltakene er allerede synliggjort gjennom trenermøter, presentasjoner og gjennomgang av hver enkelt gruppes økonomi og budsjett, og ikke minst damefotballens allianse med Sandviken, som er et direkte resultat av det målrettede strategiarbeidet.

Det neste store steget blir å få på plass en Sportslig leder som skal lede Sportslig utvalg. Her skal vår nye sportsplan lages, og som skal gjelde fra 2019.
"Til dette viktige arbeidet trenger vi noen engasjerte sjeler som vil være med å forme fotballfremtiden i klubben vår" sier Kenneth - og oppfordrer interesserte å ta kontakt.

"Det viktigste i inneværende sesong er at vi får på plass kommunikasjonen på en god måte. Det øvrige planarbeidet må vi ha litt mer tid på. Du vet - Roma ble ikke bygget på èn fotballsesong" avslutter Kenneth - og ønsker God sommer til hele klubben.

 

Oppslagstavle

 

Medlemsinformasjon

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift