«Best dame» best på humør og trivsel

Når "best dame" spiller sine seriekamper, er ikke poengene det viktigste. I går ble det 0-6 tap for topplaget i 4. divisjon, uten at det la noen demper på stemningen.

Når du ikke trives med å løpe i bakrom, spille gjennom ledd, eller sideforskyve. Når du står spiss som back, og beina ikke helt klarer å utføre det hode har satt seg fore. Da vet du at du spiller fotball på «Best dame».

«Best dame» er kanskje ikke best til å spille fotball, men kom igjen når det gjelder humør, smil, latter og glede, der er de uslåelige. Damene, som spiller fotball i 4. divisjon, har det utrolig morsomt sammen. De har kanskje tatt poenget mest av alle, tap og vinn med samme sinn, uansett er det kjekt.

Damene hatt god framgang de årene damene har trent og spilt sammen. Selv om det ikke alltid passer å trene, har to økter i uken gjort at det har blitt en del treninger til sammen, likevel.

I gårsdagens seriekamp i fotballhallen (7-er), måtte laget tåle juling av topplaget Stegaberg/Skjold med hele 6-0, men det la ikke noen særlig demper på stemningen. –De var for unge og gode for oss, lød omkvedet, og dermed nok om det.

Det er damelagets kaptein, Andreia, som er trener for den ca. 15 manns store troppen. I kretsens systemer går laget under Avaldsnes 3, mens Internt er det best kjent som «best dame», eller til og med «grand old ladies».

I alt er det 6 lag med i damenes 4. divisjon, og lagene spiller trippel serie, i alt 15 kamper. Avaldsnes har spilt fire kampen så langt og står med en seier og tre tap. Neste oppgave er Rubbestadneset borte, allerede tirsdag 22. mai.

En kamp som imidlertid er mye viktigere, er nabooppgjørene mot Torvastad. Neste gang er 5 juni. Da må ressursene samles for da er det bare 3 poeng som gjelder, etter at laget tapte sesongens første seriekamp mot naboen med 1-0.

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift