Kontingent og treningsavgift

Betalingsfristen for betaling av kontingent og treningsavgift for 2018 var den 2. Mai. Jeg vil oppfordre alle som ikke har betalt til og gjøre dette nå!!

Nå er det tid for å betale for å være med på fotballen i år. Medlemskap og treningsavgift er sendt ut på den eposten som er oppgitt. For mindreårige skal eposten gå til en foresatt. Hvis dere er flere foresatte som deler på kostnader, bes dere gjøre opp dere imellom, slik at fakturaen betales samlet til klubben.

Hva går pengene til?

Kontingent og treningsavgift er klubbens viktigste inntektskilde. Og midlene går til forsikring for spillere og trenere,dommere, deltakelse i seriespill og cuper, baller,  førstehjelpssaker osv. Betaling av dommere og klubbdommere.

Hvis du ikke har fått den eposten med beskjed om å betale, vær så snill og ta kontakt med laglederen din slik at dere kan få rettet opp epost-adressen.

Dersom det er vanskelig å betale alt med en gang, er det meget viktig å ta kontakt med Daglig Leder Svein Åge Haugen umiddelbart for å forsøke å finne en ordning for nedbetaling. Hvis ikke, risikerer spilleren å miste retten til å delta.

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

 
Kontingent og treningsavgift 2018
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 437300
Ubetalt antall: 195
Betalt beløp: 1018200
Betalt antall: 468
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift