Årets første Ungdomsløp onsdag 16/5

Dette blir arrangert av Freidig fra Theisendammen. Det blir ikke trening denne dagen så alle oppfordres til å delta her. Påmeldingsfrist mandag 14/5 kl 21. Les mer ....

Sesongens første ungdomsløp arrangeres av Freidig fra Theisendammen (parkering vd Ferista) onsdag 16. mai med første start fra kl 18. Ordinær påmeldingsfrist er tirsdag 14/5 kl 21, men det er mulig å melde seg på helt fram til start. All informasjon om løpet og påmelding finner dere HER.

INFO OM UNGDOMSLØP

Ungdomsløpene arrangeres for de yngste barna og opp til 18 år. Disse løpene er spesielt tilpasset nye utøvere som ikke har så mye erfaring med orientering fra tidligere. Her kan barna gå/løpe flere sammen og i følge med voksne. Det arrangeres 5 løp før sommerferien og 4 løp etter. Det er full premiering i hvert løp samt sammenlagtpremie for de som har deltatt på 7 eller flere løp.

På Ungdomsløpene brukes Emit-brikke. De som ikke har egen brikke kan få låne av klubben (ta kontakt med torgeira71[+]gmail.com / mob 99 38 98 29). Har dere andre spørsmål kan dere kontakte samme adresse.

Vi har laget en presentasjon med mer informasjon om Ungdomsløpene. Den finner dere HER.

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Facebook

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

 

Bli bedre ...

Er du god på postbeskrivelses-symbolene? Ta TESTEN.

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Harald Storrønning, tlf 47310923, h.storronning@gmail.com

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift