Fart ønsker Grei Kvinner Elite velkommen til fjerde serierunde på Fartbana lørdag 5. mai kl. 15.00. Du kommer vel?

Søndagens overtidstap borte mot Medkila var utrolig surt, mens gårsdagens 4-1 seier mot Kongsvinger i cupens første runde var veldig positivt!

Med en seier, en uavgjort og et tap etter de tre første seriekampene har Fart-jentene fått en grei start på årets sesong. Imidlertid er det nå viktig med tre poeng hjemme mot Grei for å henge med.

Spillemessig var kampene mot Medkila og Kongsvinger bra, til tider meget bra. Defensivt er det fortsatt meget solid. Vi sliter derimot med å omsette sjansene til scoringer, og vi håper gårdsdagens fire mål mot Kongsvinger var et godt steg i riktig retning.

Det handler om tøffhet og det "å ofre litt" for og få kula i nettet.

Trenerteamet kan velge i en nesten fulltallig tropp, så det skal være et slagkraftig Fartlag som stiller til kamp lørdag. 

Grei har fått en strålende start på sesongen med to seiere av to mulige. Kampene mellom Fart og Grei pleier alltid å være jevne og med til tider høy temperatur.

Vi forventer intet unntak på lørdag, og ser frem til en intens kamp hvor det laget som vil mest sannsynligvis står igjen med tre poeng.

Vi ønsker Grei, dommere, presse og Deg velkommen til Fartbana lørdag kl 15! Det er meldt strålende vær og god temperatur!

- sportsutvalget -

 

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135