Påmelding til ÅFO høsten 2018

Da har påmelding til høstens Telenor Xtra ÅFO startet. Håper så mange som mulig melder seg på.

Åndalsnes IF Idrettsfritidsordning (ÅFO) er et aktivitetstilbud rett etter skoletid for idrettsinteresserte barn fra 2. til 7. klasse. Oppstart mandag 20. august etter sommerferie med aktiviteter mandager og fredager. ÅFO er et samarbeid med Telenor Xtra og Norges Fotball-forbund. I sommerhalvåret er det hovedfokus på fotball. I vinterhalvåret blir det hovedfokus på fotball og håndball, og med mulighet for andre aktiviteter der barna selv kan bestemme. Både voksne og ungdommer ved idretts-skolen er nøye valgt ut som trenere, og de å gi ÅFO-barn idrettsglede og mestringsfølelse.

«I ÅFO er vi opptatt av å skape en god mestringsarena for barna. Vi skal SE alle, uansett nivå og kjønn. Vi tilpasser øvelser og utfordringer slik at alle barn opplever mestring i løpet av en trening. I tillegg er vi en god sosial arena som knytter barn sammen på tvers av skoleklasser. Det er utarbeidet en god og gjennomtenkt treningsplan/aktivitetsplan som følges av alle trenere. Denne hjelper oss i å kvalitetssikre arbeidet vi gjør her hos oss.» - Aksel Berget Skjølsvik, daglig leder ÅIF.

Tilbud:

ÅFO er et tilbud for 2.?7. klassinger etter skoletid. Aktiviteter med fokus på fotball og håndball, med kvalifiserte voksne til å lede.

Tidspunkt:

Oppstart 20 August med aktivitetstilbud mandag og fredag fra 12.40 og 14.30. Avsluttes 16.15. ÅFO følger skoleruta til Rauma kommune og vil holde stengt i skolens ferier.

Anlegg: Raumahallen i vinterhalvåret, og Øran stadion / ÅIF klubbhus i sommerhalvåret.

Det jobbes med å skaffe skyss fra Isfjorden.

 

Prise

2 dager

1 dag

2. Klasse

1100

600

3.Klasse

1000

600

4.klasse

900

500

5-7Klasse

600

400

For mer informasjon og påmelding

Priser:

Send en epost til: aksel@andalsnesif.no

aaa.jpg

Støtt Åndalsnes IF!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift