Er du stresset ? gå på Cafe Nelly på fredag

Vil du vite mer om stress, hvorfor du blir stresset og hvordan du kan håndtere det. Da skal du gå på Cafe Nelly på fredag, hvor spesialist i stressmedisin Bjarte Stubhaug (bildet), skal ha foredrag.

Er du blant de mange som lever i «hastverkets tyranni», er stresset og ikke helt forstår «hvorfor vi ikke har det bedre, når vi har det så godt». Føler du at du ikke får gjort det du skal og at tiden ikke strekker til. Du er ikke alene.

På Cafe Nelly kan du på fredag få vite hva stress er, hvorfor det oppstår, og hvordan du kan håndtere det. Psykiater og stressmestringsekspert Bjarte Stubhaug, vil gi deg enkle grep for mindre stress.

- Stress oppstår gjerne når vi opplever situasjoner vi verken klarer å akseptere eller forandre. Hvordan skal vi komme videre. Er det bare «å peise på»? Det funker kanskje bra på fotballbanen, men er det en god strategi for ditt liv og helse, spør Stubhaug i foredraget Stubhaug har hatt stor suksess med foredragene sine om stress og mestring, og folk på Haugalandet har nærmest gått mann av huse for å høre på psykiateren. Nå er altså turen kommet til Cafe Nelly – førstkommende fredag 4. mai kl. 19.00. Cafe Nelly serverer også fransk kjøttgryte denne kvelden, og entre er satt til kr 100,-

Neste Kamper


AVALDSNES - GRAND BODØ

Søndag 19. aug. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Åkra 2

Torsdag 23. aug. kl. 19.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift