Kjære engasjerte foreldre, besteforeldre og andre

Smårolingene - de aller minste starter seriekampene sine på Idrettssenteret i dag kl 17.00. Det spilles fem kamper i alderen 7-10 år. Kom og se et av "vårens vakreste eventyr".

I dag starter fotballserien for de minste opp igjen på Idrettssenteret kl. 17.00. Spente spillere i de yngste klassene skal nå ut på banen og få vise hva de har øvd på gjennom vinteren. Spente trenere og lagledere står klare med stoppeklokke og skal klare å lage ca. lik spilletid og mestring for alle. Spente foreldre som heier engasjert på sidelinjen, noen ganger over linjen.


Aller mest spente er kanskje de flotte klubbdommerne våre fra 11-14 år som i dag skal til pers i serien. Noen er erfarne dommere, andre har sin første seriekamp i dag. Husk da kjære voksne at disse guttene og jentene også er barn. De har tatt kurs, de har øvd, de har oppfølging fra dommeransvarlig i klubben - men de trenger DEG på laget sitt også! Behandle alle på banen og sidelinja med respekt - da får både store, små og de mellomstore nok en flott sesong og fotballgleden vokser

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift