J2005 Håndball er Fylkesmestre 2018

Vi gratulerer :)

Søndag 22 April reiste 19 jenter fra 2005 gruppen til Stord for å spille Fylkesmesterskap i Jenter 13 B. 2 kamper ventet, først kamp mot Arstad 3, kamp 2 ville være enten finale eller bronse finale. Siden vi var så pass mange spillere, ble det delt inn i 2 jevne lag, som fikk spille hver sin kamp. I første kamp mot Årstad ble det til slutt seier med sifrene 21-13, så da var vi klar for finale mot Bjarg, som vant sin kamp mot Kjøkkelvik. Bjarg laget var identisk med det laget som før på dagen ble fylkesmestre i Jenter 12 A, så vi visste at dette var en tøff motstander.

Det ble som vi tenkte en veldig tøff kamp og lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen og etter 2 omganger sto det 14-14. Kampen måtte avgjøres med  ekstraomganger. Kampen fortsatte like tett og spennende i ekstraomgangene. Sotra ledet med 1 må til det var 5 sekunder igjen, da Bjarg utlignet til 18-18. Så da var det ut i 2 nye ekstraomganger på 5 minutter. Dersom det ikke ble avgjort da, så ble det loddtrekning.

Etter 10 nye tøffe minutter, kunne Sotra spillere, trener og publikum endelig juble for seier med minst mulig margin, 20-21. Stemmingen sto i taket på både tribune, bane og benk.

En ellers fantastisk tur ble avsluttet med 3,5 timer i kø på fergekaien på Stord, men ventetiden var nok litt lettere med pokalen sikret.

For trenergruppen

Kenneth Hansen

Oppslagstavle

 

Medlemsinformasjon

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift