Løkkelørdag ruller igjen!

Førstkommende lørdag (28/4) er vi endelig i gang igjen med fjorårets nyvinning - Løkkelørdag! Denne gangen helt gratis for alle barn!

I gamle dager var det løkka som gjaldt, og mange av dagens toppspillere trekker frem leken med kompiser som en suksessfaktor for å bli god.

Barne- og ungdomsavdelingen i Vålerenga Fotball ønsker å bringe leken tilbake på "løkka", og inviterer derfor til Løkkelørdag på Vallefeltet hver lørdag frem til sommerferien. I år vil økta være fra 12:00 - 13:30 og foregå på KGB2/KGB4 (ny 7'er bane). Økta vil innledes med en av klubbens trenere som kjører 15-20 minutters oppvarming og lek med ball før vi går over til spilldelen. Dette er et lavtelskertilbud hvor vi ønsker at barna selv skal ta ansvar for egenaktiviteten under påsyn av klubbens trenere. Samtidig er selvfølgelig trenere på barnelagene velkomne til å bidra og gjerne fortsette økta dersom man ønsker det.

I år vil tilbudet være gratis og åpent for absolutt alle barn, gutter og jenter, uavhengig om man spiller fotball eller ikke.

Om man ønsker ekstratrening utover dette minner vi også om vårt fotball-SFO tilbud, Vålerenga Fotballakademi (VFA) som er tirsdag, torsdag og fredag 15:00 - 16:30. Kontakt jens@vif.no dersom dette skulle være av interesse.

Møt opp 12:00 på lørdag!Gi din støtte!

Samarbeidspartnere

Toppserien

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift