- Steike for en innsats

A-laget fortsetter å imponere. Tredje tremålsseier på litt over en uke!

BRATTVÅG – KFUM 1-4 (0-2). Det var to lag med seier i serieåpningen som møttes til kamp i Brattvåg i dag. Brattvåg, som hører hjemme i Haram kommune i Møre og Romsdal, rykket opp til 3. divisjon før årets sesong.

Det var derfor et forventningsfullt publikum (nesten 400) som satte seg til rette på Brattvåg stadion i ettermiddag til årets første hjemmekamp. KFUM-gutta ga imidlertid litt å tygge på rimelig raskt.

Før det var spilt 10 minutter ledet Kåffa nemlig 2-0. Først knallet Lars Olden Larsen inn 1-0 etter seks minutter med et skudd fra 18 meter! Et par minutter senere viste Moses at målformen er intakt. Spissen jaget i 50 meter med toppfart, stresset keeper, Moses ble truffet og kunne score på åpent mål.

Stillingen sto seg til pause.

To raske mål
Etter cirka en times spill kom det to kjappe scoringer, ett til hvert av lagene. Først la Olden Larsen på til 3-0 med et nytt kjempeskudd fra distanse. Vertene reduserte rett etterpå.

20 minutter før slutt slapp Yannis innpå for Fisnik Kastrati. Og vingen scoret like godt med sine første touch på ballen. Dro seg inn i banen og curlet læret i motsatt kryss med venstre. 4-1!

- Vi får en flying start som selvfølgelig preger kampen. Kampen er jevn, den, og Brattvåg trykker oss i perioder. Det er ikke mange sjanser i kampen og det betyr at vi har vært effektive. Det er en deilig følelse, sier Isnes.

KFUM har dermed fått en super åpning på sesongen. Seks poeng og to tremålsseire i serien! Det betyr at vi som eneste klubb har full pott og troner på toppen av tabellen (VIF2 kan også gå opp i 6 poeng med seier i morgen).

Legg til 3-0-triumfen mot Lokomotiv i cupen og a-lagsgutta har levert 3 x tremålsseire på litt over en uke.

- Dagens kamp er ikke spesielt velspilt, men steike for en innsats. Det jobbes knallhardt av hele gjengen i 94 minutter. Det imponerer meg, sier treneren.

- At vi vinner fotballkamper er det viktigste for meg. At vi også er klar over hva som må til for å vinne er en enda viktigere del av det.

Hødd neste
Og de neste tre ukene venter tre motstandere som alle har ambisjoner om å kjempe i toppen av avdelingen. Først Hødd hjemme, som vi sist møtte i OBOS-ligaen, så Arendal (ned fra OBOS i fjor) og så Skeid hjemme 12. mai. Innimellom der er det cupkamp borte mot Elverum (2. mai).

Men først er det altså Hødd. Førstkommende lørdag kl. 14.00 på KFUM Arena. Med denne starten håper vi virkelig mange KFUM-supportere holder av tiden.

- Vi har fått en fin start som bygger selvtillit og gruppa sterkere. Det skal vi prøve å utnytte, og nå ønsker vi å se enda flere KFUM-folk på tribunen til helga. Det fortjener gutta, sier Isnes.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift