Kompetanse og hygge-samling med gjester fra Toten

Langhelgen 10-13 mai får vi gjester fra Gjøvik og Toten kajakklubb. Vi tenkte det er gøy å bli kjent med folk fra en innlandsklubb, og vise dem hva våre padleområder har å tilby.

KOMPETANSE- OG HYGGETREFF

Langhelgen 10-13 mai får vi gjester fra Gjøvik og Toten kajakklubb. Vi tenkte det er gøy å bli kjent med en innlandsklubb, og vise dem hva våre padleområder har å tilby. Både de og vi har glede og nytte av å trene på teknikk, øke padlekompetansen, utforske nærområdet og, ikke minst, hygge seg rundt bålet/grillen. Denne helgen er åpen for alle som har grunnkurs eller mer, uavhengig av erfaring.

De to første dagene kommer vi til å trene på teknikk, se litt nærmere på hva som kreves for å gå aktivitetslederkurs, leke og finne på annen padlemoro. Teknikktrening vil være på nivå med teknikkurs. Lørdag og søndag er det aktivitetslederkurs, og de som ikke går på kurs kan padle på tur eller trene på teknikker ? litt ettersom hva været gir oss mulighet til.

Padlemessig er målet for samlingen å gi mulighet til å utveksle erfaringer, strekke grensene litt lenger enn grunnkurset, og øke deltakernes generelle padlekompetanse.

Har du aktivitetslederkurs fra før vil du kunne friske opp kunnskapen, og utveksle tanker og erfaringer med de andre deltakerne.

TID: Torsdag 10 mai kl 12 til og med søndag 13 mai. Kl 18.

Det er også mulig å delta i en, to eller flere dager - gi beskjed ved påmelding.

STED: Vi padler fra Engelsviken eller fra Andersenslippen på Vikane og forestiller oss en camp på Lettretangen, men dette kan vi ombestemme hvis vær og vind tilsier noe annet.

PRIS:

De som skal på kurs betaler kurspris, dvs 2000,- for aktivitetslederkurs.

Resten betaler kr 200,- hvis de er med mer enn en dag.

Vi ordner med grillkull eller ved, og alle tar med egen mat.

Påmelding og spørsmål: Gry, epost :fredrikstadkajakklubb@gmail.com
Værdata Strømtangen

Støtt oss!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift