Falks Jenter 15 knuste topplaget Gjerpen

Falks Jenter 15-lag fortsetter å imponere. Etter 20-13-seier over topplaget Gjerpen i Holtanhallen lørdag, er laget fortsatt beseiret i 2018.

Akkurat nå tror jeg faktisk vi er det beste Jenter 15-laget i Region Sør, smiler trener Bjørn Engen, som særlig var fornøyd med andreomgangen mot Skiens-laget Gjerpen. Da slapp Falk inn bare fem mål, og i løpet av et kvarter gikk laget fra 10–11 til 17-11-ledelse.

Ekstra moro

– Det var et helt magisk kvarter, sier Bjørn Engen. – Gjerpen er vel det eneste laget vi aldri har slått tidligere, og derfor var det ekstra moro at vi vant så klart denne gangen.

Det ble en jevn 1. omgang mellom to gode og velskolerte lag i Holtanhallen. Hannah Engebretsen var svært sentral i Falk-angrepet, og hun tegnet seg for fem av scoringene som førte Falk opp til 9-8-ledelse halvveis.

Gjerpen innledet best etter sidebyttet. Gjestene ledet 11–10 etter at landslagsspiller Andrea Karlsen hadde scoret to ganger, men så fulgte altså en periode med sju Falk-scoringer mens Synne Reiersen i mål holdt nullen.

Jevnt lag

Fra 17–11 kunne Falk kontrollere de siste minuttene, og seieren ble altså på komfortable 20–13.

Ved siden av Hannah Engebretsen (8 mål i alt) var det Josefine Jensen som imponerte mest i angrep. Hun scoret fire ganger fra kanten. Øvrige målscorere: Celina Hansen 2, Hedda Kristoffersen 2, Mari Krathe 2, Madelen Klastad 1, Jennifer Solum 1.

– Men vi vinner først og fremst fordi vi har et veldig jevnt lag med solid treningsgrunnlag, understreker Falk-trener Bjørn Engen.

(Denne artikkelen sto på trykk i Gjengangeren 10.3.18)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift