Åpenhjertig og underholdende da Kjetil og «Banic» møtte Falk-jentene

Topp-alpinisten Kjetil André Aamodt og Publicom-gründer Kjetil Kristoffersen kaptes om å underholde og gi gode råd da de samlet fullt hos på Publicom tirsdag kveld.

Det var Falks suksessrike Jenter 15-lag som stod som arrangør av foredragskvelden, godt støttet av Publicom. De to Kjetil-ene sørget hver for seg for et par usedvanlig underholdende timer, og for idrettsungdom med fremadstormende ambisjoner vanket det gode råd om målsetting, treningsvilje, motivasjon og tålmodighet.

Kjetil André Aamodt som i alt har fire OL-gull, fem VM-gull og i alt tyve mesterskapsmedaljer fortalte fra sin omfattende karriere. Den startet på gårdsplassen utenfor blokka på Lambertseter og endte med super-G- gull i Torino-OL i 2006.

Var redd

- Var du noen gang redd da du sto på toppen av en utforbakke, var det noen som ville vite.

- Hver gang, svarte Aamodt ærlig.

I Kitzbühl starter utforløypa med fritt fall og senere blir den bare brattere og brattere. Det er klart du er dødsredd når du skal kjøre nedover en sånn trasé i over 100 kilometer i timen. Samtidig er selve mestringen en kontinuerlig prosess, og du er også nervøs for at du ikke skal prestere på det nivået alle venter av deg.

- For oss ble denne kvelden usedvanlig vellykket, sier Bjørn Engen, som er trener for Falks Jenter 15-lag.

Foredragene vi fikk være med på var både morsomme og inspirerende, og det var jo hyggelig at salen var fullsatt. Vår del av overskuddet går til forberedelser til neste års sesong, da vi har deltagelse i Bring-serien som mål.

(artikkelen er skrevet av Jan-Rolf Ludvigsen for Gjengangeren)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift