Mye flott jentefotball på Flaktveit

I helgen ble det spilt fotballcup for j-17 klassen på Flaktveit.

I helgen ble det spilt fotballcup for j-17 klassen på Flaktveit. Gjestende lag fra Haugesund og Stavanger var svært positive bekjentskaper for de Bergenslagene som var med i helgen.  Viking fra Stavanger stilte med to lag, og Haugar fra Haugesund stilte med et lag.  Spillere, trenere, støtteapparatet og foreldre rundt disse lagene bidro på en svært positiv måte denne helgen. Bergenslagene som stilte var Sandviken, Loddefjord, og hjemmelaget Flaktveit/Tertnes.

Cupen ble til da j-17 klassen i Åsane cup dette året utgikk. Søndag 18.mars ble det spilt mange kamper på Flaktveit stadion. Spillere i cupen ble servert varm mat i VBO-salen, i Flaktveithallen. Ildsjeler i klubben åpnet også opp kiosken på stadion. Med knallfint vær ble denne dagen like strålende som været. Alle lagene som deltok var godt fornøyde med besøket på Flaktveit.

Det var mange flotte fotball prestasjoner i løpet av cupen. Mange tette og jevne oppgjør. Haugar viste seg å være det sterkeste laget denne gangen. Dette Haugar laget var et j-17 lag som var kommet meget langt når det gjaldt ferdigheter, de hadde også en meget god fotballforståelse. Haugar ble vinner av cupen.

Flaktveit/Tertnes takker alle deltagende lag, og alle de som bidro til at dette ble en kjekk fotball helg på Flaktveit!

Frode Lunde

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift