Nye kull Nidelv fotball

Hvert år i august kommer det til nye skolestartere ved Nidarvoll skole. Nidelv fotball vil gjerne invitere alle til å spille fotball med oss. Men vi trenger hjelp til å drive lagene. - Er du en pappa eller mamma med en fotballtrener i magen?

Nidelv er et foreldredrevet idrettslag. I barnefotballen blir lagene trent av foreldre. Mange trenere har selv spilt fotball, men det er ikke noe krav..

Vanlig så har vi invitert skolestarterene på trening fra mai med trenere fra kullet som startet i fjor dem første treningene, likt vil vi også gjøre det i år at dem er tilstede under dem første treningene. Men vi søker også deg, mamma eller pappa som vil bli med å bli en foreldre trener til barnet ditt fra starten av. Så har du en skolestarter som vil begynne å spille fotball i Nidelv og at du føler du kan bistå som trener så ta kontakt med meg, Christian Hanseth på enten mail eller telefon christian.hanseth@nidelv-il.no eller 91707072

Vi søker flere trenere pr lag til jenter og gutter, mer info når dem blir invitert på trening vil komme

Vi tilbyr alle våre trenere trenerkurs som blir arrangert på høsten, dere vil å få komplett treningsdress som kan brukes under treningene. Det første året er det bare trening, men årsklassen vil bli invitert med på Nidelv cup som arrangeres 29 og 30 sep

Spillformen dem to første årene er 3mot3 på tilpassende baner som Nidelv har kjøpt inn til det, det er for at barnet skal få mest mulig ballberøringer under en kamp.

Men Nidelv består bare ikke av fotball, vi kan også tilby andre idretter

Kontingent 2017

 
Medlemskontingent 2018 Nidelv il
Medlemskontingenten skal nå være sendt ut til alle. Håper du betaler din kontingent så snart som mulig slik at vi kan opprettholde et godt tilbud for barn og unge i vårt nærmiljø. På forhånd takk !
Ubetalt beløp: 78250
Ubetalt antall: 249
Betalt beløp: 183750
Betalt antall: 510
 

Instagram - @NidelvIdrettslag

Tempe Idrettsanlegg

           Weather Underground PWS ISRTRNDE47

Idrettsbingo

SMS "Grasrotandel 947307576" til 2020


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift