Årsmøte 2018: dette ble vedtatt

Se ny kontigentordning, ny styresammensetning og investeringene som er vedtatt på årsmøtet i Lura IL.

Nytt hovedstyre

Hovedstyret, og nå også årsmøtet 2018, vedtok at ni medlemmer er for mange. Framover vil Lura IL-styret bestå av fem personer. Vi tror at dette vil gi et mer effektivt styre i klubben. Samtlige i våre styrer har også sittet med andre verv i klubben, og vier allerede mye tid til Lura IL.

Slik ser det nye hovedstyret i Lura IL ut:

HOVEDSTYRET NAVN TLF E-POST
Leder Henning Lillejord 48245354 leder(a)lura-il.no
Nestleder Gisle Krogedal 98288547 gkrogedal(a)gmail.com
Håndball Liv Kvelland   grethe.kvell(a)hotmail.com
Innebandy Linda Dogru 41281429 lindadogru(a)hotmail.com
Fotball Frode Handeland 91867154 frode.handeland(a)sr-bank.no
Varakvinne Trine Aukland 98897666 trinehommersand(a)hotmail.com
Varamann Stig Hølland 46545579 stig.holland1(a)gmail.com

Skifte av toppdekke på Lura stadion

Lura IL har hatt kunstgras på sitt stadionanlegg siden 2005. Dette ble skiftet i 2008, etter klage til leverandør. Den gang bidro Lura IL med egenandel. 

Årsmøtet i 2018 vedtok at hovedstyret får fullmakt til å gjennomføre prosjektet med å skifte toppdekke på Lura stadion snarest mulig, og helst utenfor amerikansk fotball- og fotball-sesongen. Lura IL skal etterstrebe miljøvennlige løsninger, og ønsker at Sandnes kommune, som er eier, dekker utgiftene.

Bygge tribune

En prosjektgruppe i Lura IL skal jobbe videre for å få bygget en permanent tribune, kombinert med innbytterbu, langs østsiden av Lura stadion. Detaljer om ferdigstillelse må gjennom hovedstyret.

Oppgradering av klubbrom i Lurahallen

Årsmøtet har godkjent investeringer til klubbrommet, som skal ombygges og ommøbleres. Inneidretten etterstreber billige og - om mulig - gratis muligheter.

Innkjøp av skur til treningsbanen

Det har en tendens til å bli noe utrivelig for våre gjester, tilskuere, ledere og innbyttere på regn- og vindfulle dager. Derfor skal Lura IL investere i skur/innbytterbenker som kan benyttes på treningsbanen (den lengst nord).

Én kontigent for alle idretter

Årsmøtet 2018 har vedtatt at det i Lura IL skal holde med én kontigent for å delta i alle våre idretter. Betalt kontigent i 2018 dekker altså deltakelse i alle idretter hos oss, som er fotball, innebandy, håndball, basketball og amerikansk fotball. Lisens og eventuell treningsavgift kommer i tillegg.

Kontigentene forblir som før:

Idrettskole: 500.-
6-11 år: 1100.-
12-19 år: 1300.-
Senior: 1800.-
Støttemedlem: 250.-
Verv/trener/lagleder: 100.- 
Venninnebandy: 250,-
Lura allidrett: Gratis 

Oppgraderinger

Det ble også vedtatt at Lura IL skal gjennomføre en rekke oppgraderinger og vedlikehold ved uteanlegget. Blant annet er allerede snart alle fotballmålene reparert. Ballbingen og multibanen trenger også noen runder med reparasjoner og oppgraderinger.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift