2 runde i Bringserien ble gjennomført med stor suksess!

Byåsen ønsket Nærbø fra Rogaland, Åsane Håndball fra Hordaland og Frøya fra Trøndelag velkommen til en god, sportslig og sosial ramme rundt arrangementet.

Og det ble en stor suksess skal vi tro de som var til stede i Munkvollhallen 24. - 25. februar! Å kvalifisere seg til å spille i den nasjonale Bringserien betyr kvalitet og høyt nivå. Det var fire gode lag som kjempet sammen denne helga, utrolig spennende og fartsfylt håndball.

Torkil R. Iversen Styreleder i Byåsen Håndball Bredde sier: Håndball er en fantastisk idrett og for Byåsen Håndball Bredde er det viktig å skape arenaer hvor alle barn og ungdom i bydelen har et godt sosialt og sportslig tilbud. Vi skal ha et tilbud til alle uansett nivå. Som mange andre klubber ønsker vi å ha med flest mulig spillere lengst mulig. Å satse på bredde legger grunnlag til å hevde seg i nasjonale serier, slik som Bring og Lerøy. Men det viktigste er gleden ved å holde på med idrett. Å lykkes sammen med gode venner og skape magi ved samspill er minner som vil vare livet ut. Vi håper at alle utøvere, trenere, oppmenn, støtteapparat og publikum fikk en minnerik helg!

DNB var representert med Morten Rødde og Karl Markus Reinert. De var utrolig delaktig og vistes på en positiv måte. Det er da det skapes magi. Karl Markus Reinert fra DNB bidro som speaker og rundens konferansier.

Vi luftet stemningen med Nærbø som spilte en trillerkamp mot Byåsen. Trenerne Monika Lode og Bjørnar Roaldsen mente det var en herlig festhelg. Og det var superkjekt å spille mot gode spillere.

Etter kampene ble det også kåring av banens beste. Per Drillsvik og Elisabeth Hansson var bestemannsprisjuryen. Morten Rødde leverte ut bestemannsprisen til alle lagene med flotte premier fra DNB. Det ble kåret 3 bestemannspriser til Byåsenjenter, Ingrid Geiger, Maria Kvannli og Kristine Iversen som viste muskler og topp håndball sammen med sine lagspillere.

Katherine Toftaker Hansson, oppmann Byåsen Håndball J01 sier: Dette var fantastisk, det ble skapt liv og røre og god stemning. DNB var så sporty og raus og stilte opp, og bidro til gode minner for alle de talentfulle spillerne som deltok. 

Takk for denne gang, vi gleder oss til fortsettelsen

Vennlig hilsen

Karl Markus Reinert Finansrådgiver Markedsområde Nord DNB

Stolt sponsor av Byåsen Håndball Bredde

#dnbstoltsponsor #byåsenbredde

 

Byåsen håndball bredde på Facebook

Munkvollhallens åpningstider 
 
Man-, tirs-, ons-, og torsdag klokka 16.00 - 23.00  (vakt klokka 15.50 - 23.15)
Fredag klokka 16.00 - 22.30  (vakt klokka 15.50 - 22.45)
Lørdag klokka 10.00 - 20.00  (vakt klokka 08.50 - 20.15) 
Søndag klokka 09.00 - 22.00  (vakt klokka 08.50 - 22.15)  
 
Klubbsekretær kan kontaktes mandag, tirsdag og torsdag. Klokka 08.00 - 15.30
Toril Olsvik toril@byasen.no tlf 92430790      
 
Kontaktpersoner utenom klubbsekretær sin arbeidstid er  
Eirik Lereim tlf 95010665 og Lilja Kristjansdottir tlf 95932629