Temakveld for Ungdomsgruppene i Bjarg

Å være ung byr på mange utfordringer. Steinar, Marco og Christian har noe de vil fortelle oss. Det handler om hvordan vi tenker og forholder oss til hverandre ikke bare på trening, men også i hverdagen. Noen drømmer om å bli best i verden, andre vil bare ha det kjekt sammen med gode venner. Bli med og hør hva de har å si.

Fair play – Det handler om repsekt (Steinar Hauge) kl 18:35–18:55
Fair play er mer enn gule og røde kort. Fair play handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor banen! Det handler om en likeverdig kamp om seieren, og det handler om å gratulere vinneren! Det er når vi jager resultater vi må være trygge på våre verdier. Fair play handler om å være gode eksempler for andre. 
 
Steinar Hauge er Bjarg dommer og dømmer i OBOS-ligaen. Han har sett verdien av Fair play i idretten. Skal vi skape gode rammer for barn og unge i idretten er fair play et viktig verktøy. 
 
 
Det handler om å gjøre hverandre gode. (Marco Elsafadi) kl 19:00–20:00
Idrett handler ikke bare om resultater, men også hvem du er både på og utenfor banen.
Alle kan ikke bli verdensmester, men vi kan alle bli verdens beste for hverandre.
Marco Elsafadi forteller om sine egne erfaringer som idrettsmann og lagspiller. Betydningen av å gjøre hverandre gode. Hvilke valg det kan være lurt å gjøre når treningsinnsats og resultater ikke spiller på lag.
 
Marco Elsafadi har spilt 18. år i eliteserien i basket, er programleder og vinnar av «Mesternes mester». Han har fått pris for «Årets forbilde», startet «New Page» og reiser Norge rundt med foredrag
 
 
Fra Mulebanen til Wembley (Christian Kalvenes) kl 20:15–21:15
Hvordan blir drømmer til virkelighet? Christian Kalvenes tar oss med på reisen om hvilke valg han har tatt i løpet av karrieren og hvilke konsekvenser målene medførte i barne- og ungdomsårene. Han forteller videre om hvordan han med sterk indre motivasjon har drevet seg selv fremover med fokus på egen utvikling og med målene som ledestjerner.
 
Christian Kalvenes har spilt bl.a. for Sogndal, Brann, Dundee United, Burnley. Er opptatt av barns utviklingmuligheter og hvordan man setter seg mål og aldri slipper tak i dem.
 
 
Dette er et Bjarg-arrangement som vi vil at alle våre ungdommer fra 13-19 blir med på. Lagledere og trenere i ungdomsgruppen blir også med. Vi stiller i Bjarg-tøy. 
 
Arrangementet er gratis.
 
Påmelding
Påmelding gjøres til lagleder som igjen melder inn på epost: sport@bjarg.net innen 11.mars.
Evt. spørsmål gjøres til sportslig leder Sindre Heggebø på epost: sport@bjarg.net eller på tlf: 924 06 479
 
Velkommen!
 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift