Damene og herrene slår seg sammen

Kil Senior Damer og Kil Senior Herrer vil slå seg sammen til en avdeling. Den nye avdelingen heter da Kil Senior Fotball.

Fra venstre: Rune Nikolaisen, Son Van Vo, Ane Rovik og Tore Meinert

I mange år nå har Kopervik IL drevet med tre avdelinger i fotballen med avdelingene Senior Damerr, Senior Herrer og Ungdomsavdelingen. På årsmøte i mars vil senioravdelingen legge frem forslag om at de slår seg sammen til en avdeling, slik at vi i fremtiden har Senior Fotball og Ungdomsavdelingen. Det er styrene selv som har ønsket dette og kommet frem til hvordan de vil organisere seg. Dagens styreleder i Senior Herrer vil bli styreleder i det nye Senior Fotball styret. De vil ha ansvar for lagene A-lag herrer, Damelaget, Kil 2, Junior Elite, Kil 2 herrer og Oldboys. Begge styrelederne i dagens styrer, Tore Meinert og Rune Nickolaisen, er veldig fornøyd med å bli enige om sammenslåingen. De har utarbeidet et felles mål og ser frem til å jobbe sammen.

Det er like målsetninger for de to avdelingene. Både A-laget og Damelaget ligger i dag i 4. divisjon, men det vil være naturlig målsetning for begge lagene å etablere seg i 3. divisjon i fremtiden. Ungdomsavdelingen sørger for god rekruttering både på jente -og guttesiden i Kil, så er det vår oppgave å ha en god organisasjon som får ut det beste av spillerne, sier Tore Meinert. 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift