Andre kvartfinaletap

Solberg leder nå 2-0 i kamper over Ullevål i kvartfinaleserien som spilles best av fem. Lørdagens kamp på Bergbanen endte med 2-5 (1-2) til Solberg.

Solberg åpnet kampen med å ha mye ball, uten å klare å utrette mye med ballinnehavet. Ullevål lå lavt og kompakt, men fikk flere gode overgangsmuligheter. Jonas Gaare scoret det første målet i kampen, og Ullevål tok med det ledelsen. Gaare noterte seg med det også for sitt fjerde mål i kvartfinaleserien. Solberg kom til få sjanser, det meste de fikk ut av omgangen var cornere og dødballer. De satt en corner og et frislag på tampen av omgangen, som gjorde at lagene gikk til pause på stillingen 2-1.

Ullevål kunne være godt fornøyd med førsteomgangen sin, til tross for enkelte unøyaktigheter ved defensiv dødball, holdt man godt følge med Solberg.

I andre omgang ble ikke kampbildet endret noe særlig. Solberg hadde mye ball, mens Ullevål kontret og sjansestatistikken var relativt jevn. Forskjellen på lagene i dag, ble at Solberg satte sine sjanser, mens Ullevål slet med å konvertere sine sjanser i mål. Ullevål scoret først i andre omgang, etter at Fredrik Løland gjorde alt selv etter utkast fra Brage Lae. Løland dro seg opp i banen og skjøt i lengste hjørne fra relativt langt hold. Etter dette fortsatte kampen å svinge. Solberg fikk et enkelt mål etter en halvklarering av et innlegg. Like etter fikk Ullevål en straffe som gikk på feil side av stengene. Solberg fikk et par enkle mål til og kampen endte med et 5-2 tap. Ullevål gjorde antageligvis sin beste kamp for sesongen, og med litt mer stang inn, kunne resultatet av kampen fort sett annerledes ut.

På mandag tar Ullevål atter en gang turen til Solbergelva for den tredje kvartfinalen, her er det vinn eller forsvinn for Ullevål.

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift