Mathopen representert på Bylaget

NHF Region Vest har tatt ut spillerne som skal representere Region Vest under årets NM for Bylag.

Tatt ut til Bylaget for G02: Mads Eriksen (nr. 2 øverst fra venstre), Karl Opseth (nr. 2 i midten fra venstre) og Aleksander Zeiffert på reservelisten (nr. 3 i midten fra venstre)

Endelig Bylagsuttak for gutter født i 2002 er tatt ut og her har flere spillere fra Mathopen IL vist ferdigheter og gjort det godt under Bylagssamlingene. Karl Opseth og Mads Eriksen er å finne i Bylagstroppen som reiser til Stavanger helgen 02.-04. mars. I tillegg er også Aleksander Zeiffert å finne på reservelisten og vil bli kalt inn ved behov.

Guttene spiller sin første kamp kl 1945 mot Kristiansand. Utfallet i denne kampen vil være avgjørende for hvilken pulje og motstandere laget møter videre i turneringen. I støtteapparatet finner vi Ulrik Risberg og Eirik Nydegger som trenere og Aina Larsen som teamleder.

Videre aktivitetsprogram for Bylag G2002 inkluderer treningskamp mot rekruttlaget til FyllingenBergen 28.02 og en treningssamling 01.03. Avreise til Stavanger finner sted ved Haukelandshallen fredag morgen. Mathopen Håndball gratulerer spillerne med uttaket og ønsker dem lykke til i Stavanger!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift