Tomålstap i snøværet

Ullevål tapte første kvartfinale 5-3 (3-1) mot Solberg borte i Solbergelva.

Kampen startet dårlig for Ullevål, som allerede etter 3 minutter slapp inn ett mål. Hele Ullevål ropte på offside, men dommerne mente at Solbergspilleren var på rett side av forsvaret. Ullevål la seg lavt, og seriemesterne slet med å spille ut Ullevåls forsvar. Det kom derimot noen gylne overgangsmuligheter når Solberg ble for ivrige fremover I det 23. minutt kunne Jonas Gaare sette inn utlikningsmålet etter pasning fra Fredrik Bakken, og det sto 1-1. Før pause scoret Solberg to mål til, det første kom på et innlegg, som etter mye om og men endte opp hos en hvitkledd som kunne sende ballen i mål. Senere satt Solberg et langskudd ned i hjørnet.

Ullevål gjorde en bra førsteomgang, men man følte at det var noe uforløst over spillet. I andre omgang kom Ullevål hakket bedre i gang spillemessig, og man hadde litt mer driv i spillet sitt. Det var lenge jevnt, men Solberg får etter hvert en tvilsom straffe. Sondre Kristoffersen bommet på mål, men i løpet av de neste minuttene pådrar Ullevål seg tre utvisninger. Deretter presset Solberg på, men Ullevål klarte å holde unna til utvisningsminuttene var over. Like etterpå går Solberg likevel opp til 4-1, Ullevål svarer derimot umiddelbart og med 15 minutter igjen å spille står det 4-3 etter at Jonas Gaare scorer både sitt andre og tredje for dagen. Assist på målene hadde Erik Meier og Rickard Geiborg. De siste minuttene har snøen lagt seg såpass på banen at det er vanskelig å få til noe særlig spill. Kampen preges av lange lyrer og kast, og det er Solberg som til slutt kan sette spikeren i kista med 5-3.

Høydepunkter fra kampen er for øvrig å finne på Solberg bandy sin Youtube-kanal!

Alt i alt en god prestasjon av Ullevål, forhåpentligvis blir det seier i neste kvartfinale, som spilles allerede på lørdag klokken 14:00 på Bergbanen. Vel møtt!

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift