- Medalje er målet

Kåffa spiller om viktige eliteseriepoeng i KFUM-hallen i helga.

KAMPKLAR: Lars ser fram til eliteseriekamper på hjemmebane. Foto: Thomas Brekke Sæteren/fotball.no

Etter å ha fulgt OL-stafettene på morgenen, er det bare å ta turen til KFUM-hallen i helga for å se noen av landets beste futsalspillere i aksjon. 

Da spiller nemlig KFUMs futsalgutter eliteseriekamper på hjemmebane. Lørdag står ligatoer Utleira på parketten. Trønderne, med en rekke landslagsspillere, har vært bunnsolide i de siste rundene og har kun ett poeng opp til serieleder Sjarmtrollan.

Vegakameratene er søndagens motstander. De ligger i andre enden av tabellen med 0 poeng på de ti første kampene.

KFUM ligger midt på tabellen, med 16 poeng på sine ni matcher. De tre på topp har alle ti kamper; Sjarmtrollan (23 poeng), Utleira (22) og Vesterålen (21). 

- Vi må si oss ganske fornøyd så langt. Etter litt dårlig poengfangst de tre første hjemmekampene, vant vi fem strake. De siste to kampene har vi gått på to sure tap, sier trener og kaptein Lars Røttingsnes.

Han er imidlertid optimist foran helgas to kamper og innspurten av en serie som avsluttes med siste runde 11. mars. Da kommer Sjarmtrollen på tur til Ekeberg.

- En styrke så langt er at vi har klart å vinne kamper som har vippet litt. Det har ikke alltid vært tilfelle for KFUM. Vi har fortsatt mange poeng å spille om - målet er medalje, sier Røttingsnes.

Det er fortsatt litt usikkert hva slags KFUM-spillere som er på plass når dommeren blåser i fløyta lørdag ettermiddag. To spillere er definitivt uaktuelle. Keeper Thomas Sandsør som er i Thailand med landslaget i sandfotball (!) og Marius Jacobsen som er på trenerkurs.

KAMPENE:
Lørdag: KFUM-Utleira 14:30
Søndag: KFUM-Vega 12:15

Inngang: 
Barn under 16 - gratis 
Voksen – 50 kr

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift