Mye lek - mindre alvor

Ønsker du å spille fotball uten å ta det så alvorlig, men likevel trene litt, ha det moro, og dele hobbyen din sammen med andre lagkamerater. Da er rek-laget (Avaldsnes2) absolutt noe for deg.

Denne gjengen legger mye mer vekt på lek og moro enn alvor. De fleste er fødd og oppvokst på Avaldsnes, og har trødd sine barne- og ungdomssko i idrettslaget. De utgjør rekruttlaget til A-laget (Avaldsnes2) og spiller i 7. divisjon. Gjengen trener to ganger i uken under sterk ledelse av sin assisterende manager Inge Tepstad og Christoffer Spidsø. Sistnevnte fungerer både som trener, lagleder og kontaktperson.

-De fleste av oss spiller fotball på hobbybasis – uten å ta leken så alvorlig. Når det er sagt går vi på banen for å vinne hver kamp, og satser på å komme høyest mulig på tabellen, sier Spidsø, og presiserer: - Vi er en gjeng hvor A-laget blir litt for alvorlig og seriøst. Vi nøyer oss med å spille fotball på treningene to ganger i uken. Når seriekampene starter trapper vi gjerne ned til en trening slik at det ikke blir for mye.

Normalt sett deltar 10-15 spillere på treningene i fotballhallen.
- Vi har akkurat nok til å stille lag i 7. divisjon men er avhengig av hjelp fra reservene på A-laget. Vi har et tett og godt samarbeid, men vi kunne gjerne vært 2-3 flere. Dersom det er noen som kan tenke seg å være med, er de hjertelig velkommen, sier Spidsø. Rek-laget trener hver mandag kl. 20.30 og torsdager kl. 20.00 – begge treningene er i fotballhallen.

Den første seriekampen til Avaldsnes 2 spilles 18. april mot Vats/Skjoldar2. Det er ni lag i 7.-divisjonspuljen og dermed 16 seriekamper fram mot oktober.

- Vi gleder oss til å komme i gang med kampene, sier Spidsø, som har svært god hjelp av sin assisterende manager Inge Tepstad. Han har vært en viktig brikke rundt rek-laget i mange år, og har sin store styrke i kampledelse og dirigering av sine tropper under kampene.

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift