Tap i de to siste seriekampene

Grunnspillet tok en skuffende vending, da Ullevål tapte 7-2 (4-1) mot Konnerud, og 10-4 (7-1) mot Høvik i de to siste seriekampene.

Til tross for at 8. plassen på tabellen var sikret, var det en skuffende avslutning på seriespillet for Ullevål. I kampen mot Konnerud var det snø i lufta, og kampen bar preg av lange baller og kriging i de påfølgende duellene. Storspillet uteble og Konneruds rutinerte mannskap kunne gå av banen med to poeng.

Konnerud tok føringen i kampen, og Ullevål fikk lite til å stemme både offensivt og defensivt. Ola Røed noterte seg i første omgang for sitt første eliteseriemål etter at et langskudd fra 35 meter fikk en heldig sprett og endte opp i nettmaskene. Likevel kunne lagene gå til pause på stillingen 4-1. Andre omgang ble ikke stort bedre for Ullevåls del, og snøen lavet ned utover omgangen. Det var forhold som kledde Konneruds rutinerte mannskap, mens Ullevål slet med å få til lyrespillet, var Konnerud gang på gang farlige frempå. Martin Killingmo, også han med sitt første mål i eliteserien, fikk satt inn et trøstemål, men kampen endte til slutt 7-2 til gjestene fra Konnerud.

Kampen mot Høvik ble dermed betydningsløs, ingen av lagene hadde sjans på å hverken klatre eller falle på tabellen. Likevel viste Høvik en langt større vinnervilje enn det Ullevål gjorde, og Ullevål kom skeivt ut fra start. Det var Høvik som trykket og i første omgang skapte de haugevis av sjanser. Noen få av disse klarte Ullevålforsvaret med nød og neppe og avverge, men et tamt bortelag klarte ikke å hindre et Høvik i medvind fra å lede hele 7-1 til pause. I andre omgang fikk Ullevål fordel av medvind, og akkurat som mot Konnerud, lavet snøen ned, og det var tunge forhold. Ullevål klarte til en viss grad å gjøre en OK prestasjon i andre omgang. Kampen endte til slutt med et 10-4 tap. Ullevåls mål ble scoret av Jonas Gaare, Erik Meier, Lasse Torkildsen og Rickard Geiborg.

 

Neste kamp for Ullevål er førstkommende torsdag, mot enten Solberg eller Stabæk i første kvartfinale i NM. 

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift