Trener før skolestart

God respons på tilbud om morgentrening for 02-, 03- og 04-spillere, men det er plass til flere...

I starten av januar startet et nytt tilbud for morgenfugler i KFUM-hallen. Morgentrening på torsdager for spillere født 2002, 2003 og 2004, både gutter og jenter.

Gjennom vinterhalvåret er treningene inne i KFUM-hallen og har fokus på basis trening/skadeforebygging og grunnteknikk/touch. Klokkeslett: Kl. 07.00-08.00.

- Målet har vært å skape et godt tilbud til spillerne våre hvor vi kan trene på ting vi sjelden gjør i øktene vi har med laget. Det er i første omgang et prøveprosjekt, men vi har helt klart en intensjon om at det skal bli et permanent tilbud, sier utviklingssjef Carl-Erik Torp.

Den fysiske treningen er lagt opp av en erfaren fysisk trenerressurs som er hentet utenfra. For øvrig er det KFUMs ansatte som er involvert i øktene.

- Vi har hatt bra oppmøte på disse treningene. Vi har stabilisert oss omkring 30 spillere, men det er fortsatt plass til flere. Jeg mener absolutt at dette er økter som bør prioriteres, både fordi det er gode og varierte økter, men også fordi de er verdifulle sosialt sett, mener Torp.

A-lagspiller Brede Pedersen, født i 2002, er blant de som har prioritert morgenøktene. 

- Jeg synes det er en fin start på dagen. Jeg føler meg opplagt, får konsentrasjonen tidlig og får stabilisert kroppen med gode styrkeøvelser og nyttig basisteknikk, sier Brede som håper å se flere KFUM-spillere på tidlige torsdagsmorgener utover våren.

Har du spørsmål om morgentreningen? Send en epost til Carl-Erik: cet@kfum-kam.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift