Rekruttlagene til Fart og Øvrevoll Hosle møttes også til treningskamp søndag. Det endte med uavgjort 1-1.

Et for anledningen svært ungt Fart 2 tok søndag i mot Øvrevoll Hosle 2 til årets første treningskamp. A-laget satte standarden med 2-0 seier mot Øvrevoll Hosles A-lag tidligere på dagen, så jentene på Fart 2 håpte nok å følge opp de gode prestasjonene. For mange av spillerne på laget var kampen mot Øvrevoll Hosle 2 debuten på et såpass høyt nivå, og det gjorde nok sitt til at noen følte litt på nervene før kampen. Det var nemlig sjeldent stille i garderoben før kamp..

Heldigvis forsvant det aller meste av nerver til kampstart og laget kom ålreit i gang med kampen. Thea Olsen (bildet) sendte Fart 2 opp i ledelsen 1-0 med en fin scoring etter 10 minutters spill etter at hun ble flott frispilt av nykomlingen fra Biri, Nora Tømte. Kampen bølget litt frem og tilbake utover i 1. omgang og begge lag hadde ett par gode muligheter hver. Fart 2 kom til sine forsøk på gode overganger og brudd fremover i bana. Øvrevoll tok over mer av initiativet utover i kampen og spilte seg etterhvert til de fleste sjansene, og det var på ingen måte ufortjent at de fikk sitt utligningsmål. Hadde det ikke vært for en meget god Idun Jørgensen i Fartmålet kunne gjestene ha scoret både to og tre mål til.

Fart 2 tar med seg et høyst respektabelt resultat og fikk ikke minst en meget god gjennomkjøring. Det defensive har stått på agendaen den siste tiden, og det er gledelig at laget iallfall i store deler av kampen ligger bra i formasjonen og står brukbart i mot defensivt. Det er helt klart mye å jobbe videre med fremover, men samtidig var det gledelig å se mye vilje, engasjement og innsats i tillegg til faser av spillet det absolutt er verdt å ta med seg videre. Ekstra moro at såpass mange unge spillere får en god opplevelse i sin første kamp på dette nivået. Verdt å legge merke til at kun tre av spillerne som var innvolvert i dagens kamp er 18 år eller eldre!

Fart 2 stilte med følgende lag: Idun Jørgensen - Kristiane Markestad, Betina Tollefsen, Ingrid Bårdseth, Anniken Flatha - Thea Olsen, Nora Nordlund, Cathrine Løvås, Marthe Taugbøl, Frida D. Haugen - Nora Tømte

Innbyttere var Mia Jakola, Nina Knutsen, Grace Bitengo og Nora Jansrud.

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135