Info før Nordstrand.

Fredag går turen til Oslo for våre gutter. Kampstart er klokken 20:00 på Ekeberg kunstgress 2.

Etter en meget god første omgang mot Kvik Halden fikk vi oss en leksjon de siste 45 minuttene. Kampen ga oss et klart bilde på hva som må forbedres framover. I tillegg fikk vi en bekreftelse på hvor gode vi kan være i etablert forsvar når hode og kropp samhandler.  

Planen med vinterens treningskamper er å få trent på forskjellige taktiske varianter. Videre har vi mange spillere som trenger spilletid. Dette for at alle skal få muligheten til å vise seg fram. Videre er det viktig å få hele stallen i kampform. Vi ønsker selvfølgelig å vinne alle kamper vi deltar i, men først og fremst er vi ute etter referanser i forhold til det vi jobber med. Kampen mot Kvik Halden var et godt eksempel på dette. Til tross for 6-1 tap ga den oss utrolig viktig læring og referanse.

Fredagens motstander er et meget godt 4. divisjonslag som endte på 2. plass forrige sesong. De trenes av ringreven Thomas Holm. Klubben er på mange måter ganske så lik vår egen når det gjelder størrelse og nivå. En vesentlig forskjell er at de har flere ansatt på heltid.

Med bakgrunn i et meget tøft kampprogram i februar blir det denne gang litt rullering på mannskapet. Videre har vi fortsatt skader og andre fraværsgrunner. I tillegg venter en tøff kamp til tirsdag mot et sterkt Kråkerøy lag.

Ole Kristian Hagmann, Terje Tangen, Daniel Ark Saastad er fortsatt ute med skader. I tillegg har Niklas Engebretsen pådratt seg en strekk som gjør at han er ute i ca. to uker.

Aleksander Braun Andresen sliter også med noe småtteri og står over mot Nordstrand for å være klar mot Kråkerøy.

I tillegg er Numan Øzdemir og Markus Jensen bortreist. Sistnevnte er også borte mot Kråkerøy.

Alban Ramadani er i full trening igjen, men ventelig blir hans første minutter mot Nesodden 17.02.

Ellers ser det ut til at Christoffer Szwarc, Odin Nordvåg og Lukas Lewe Dukazin klare for sine første minutter denne vinteren.

Keeper Isak Gullåsen står også over denne kampen. Han har allerede stått 2x90 minutter.

Vi håper på nok en god referanse.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift