Søndag 11/2 kl.14 møtes Fart og ØHIL til årets andre treningskamp. Fart 2 møter ØHIL 2 rett etterpå.

Tross lørdagens fortjente 0 - 3 tap mot Lyn, var trenerne godt fornøyd med den defensive organiseringen. Dette har vært hovedfokus den siste måneden, og spesielt i første omgang skapte Lyn nesten ingen ting. På treningene jobbes det fortsatt med den defensive delen av spillet, men framover vil dette nå etterhvert settes sammen med offensiv samhandling.

Det er fortsatt noen sentrale fravær, men Lene Bredesen er forhåpentligvis klar til søndagens kamp. Natalie og Marthe nærmer seg kampklare, men helgens kamp kommer litt tidlig. Når det gjelder Marianne vil det nok dessverre ta litt lenger tid før hun kan ta på seg keeperhanskene igjen. 

Det er fortsatt drøye to måneder til seriestart, men søndagens kamp mot ØHIL vil gi en liten pekepinn på hvor vi står i forhold til en divisjonsmotstander som er forventet å være i toppen. 

Fart 2 rykket, som kjent, opp til 2. divisjon. ØHIL 2 har spilt i 2. divisjon i flere sesonger, og blir en god motstander i årets første treningskamp for rekruttlaget. 

2. divisjon vil bli en flott kamp - og utviklingsarena, og det klare målet blir naturligvis å holde plassen i divisjonen når sesongen 2018 er ferdigspilt.

Vi ønsker ØHIL, dommere og publikum velkommen til Løten og en fin fotballettermiddag på søndag!

- sportsutvalget  -

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135